Kameraet får strøm fra et fastmonteret USB-kabel.

TP-Link Kasa Cam Outdoor KC200

Et virkelig effektivt og brugervenligt overvågningskamera for især begynderen.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #TP-Link
9.4

Overvågningskameraer er ikke længere bare “dumme” apparater, der hænger på væggen og sender billeder til en tv-skærm. I dag er kameraerne en naturlig del af det digitale hjem. Det vil sige, at de er koblet på dit netværk og virker sammen med digitale assistenter som Google Assistent og Amazons Alexa.

TP-Link Kasa Cam Outdoor KC200 er et overvågningskamera, som er beregnet til at hænge udenfor. Derfor er det blevet tildelt sikkerhedscertificeringen IP65, der viser, at det er godt beskyttet mod støv og vand.

Kameraet føles solidt, og det er nemt at sætte det op på en mur. Kameraets fod skal skrues op, og selve kameraet, som er på størrelse med en tennisbold, skal bare klikkes på plads i den magnetiske fod.

Kameraet styres fra en gratis app fra TP-Link på din telefon eller tablet. Her kan du blandt opsætte en aktivitetszone, så det kun er bevægelser indenfor zonen, der får kameraet til at optage. KC200 har også nattesyn, så du kan se nogle få meter foran kameraet, selv om det er mørkt. Det virker fint, og billedkvaliteten er god nok til, at du kan genkende personer i optagelserne i Full HD.

Udover at optage, når der sker noget foran det, så kan kameraet også udsende en MEGET høj sirenelyd for at skræmme uønskede gæster væk. Du kan også tale med personen foran kameraet via kameraets højtaler og mikrofon. Du skal blot holde en knap nede i TP-Link-app’en på din telefon for at tale. Lydkvaliteten er fin nok til at føre en samtale, selv om personen står nogle meter fra kameraet.

Når kameraet optager gemmes optagelserne gratis på TP-Links servere. Herefter kan du bladre rundt blandt optagelserne på din telefon. Vi testede også kameraet sammen med Google Assistent, og der var ingen problemer med at få kameraoptagelserne vist på stuens tv via Googles lille medieafspiller, Chromecast.

Alt i alt er det et virkelig effektivt lille overvågningskamera, som TP-Link har fået skruets sammen. Hvis du kun skal have et enkelt kamera op for at holde øje med huset, så er KC200 en særlig god løsning, fordi det ikke kræver en central, styrende hub koblet til din router, som det ellers er tilfældet med andre lignende kameraer.


+ Full HD og godt nattesyn

+ Kræver ingen hub

+ Indbygget sirene

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Et virkelig effektivt og brugervenligt overvågningskamera for især begynderen.

Specifikationer

Mærke
TP-Link
Opløsning
1920 x 1080 pixels (Full HD)
Tilslutning
Wifi
Motor
Nej
Andet
Nattesyn, sirene