Spotcam

SPOTCAM (INDENDØRS)

Effektiv indendørsovervågning

af ERK #Overvågningskamera #SpotCam
9.0

Det lille kamera SpotCam gør det nemt at følge med i, om dit hjem har ubudne gæster. Kameraet er nemlig konstant koblet til internettet via dit trådløse netværk, og på producentens hjemmeside eller fra en app på din smartphone kan du så se, hvad kameraet filmer.

Opsætningen er nem. I kassen er der faktisk kun selve kameraet, en strømforsyning, et par skruer til at hænge det op på væggen med og så en vejledning på en enkelt side, der leder dig ind på producentens hjemmeside, hvorfra resten af opsætningen foregår. Efter få minutter havde vi fået ”hul” igennem – både fra en pc og fra en app til iPhone. Opsætningen foregår på engelsk, men kræver heldigvis ikke det helt store tekniske ordforråd.

Udover at kunne se, hvad kameraet sender direkte, får du 24-timers optagelser med i købet. Det betyder, at SpotCam-producenten automatisk gemmer det sidste døgns optagelser. I kombination med kameraets bevægelsessensor betyder det, at du kan spole op til et døgn baglæns og se, hvem de ubudne gæster var.

Vi testede selvfølgelig bevægelsessensor-funktionen, som virkede formidabelt. Så snart der var bevægelse foran kameraet, blev der afsendt en e-mail samt en notifikation til vores iPhone. Samtidig oprettede SpotCam et punkt på tidslinjen, hvor vi kunne spole tilbage og se, hvad der præcist udløste alarmen. Får du brug for at kunne gå længere end et døgn tilbage i tiden, kan du abonnere på 3 dage til 254 kr./år, 7 dage til 386 kr./år og 30 dage til 1.299 kr./år.

Selv om billedkvaliteten kun er 720p (1280 x 720 pixels), er billedet pænt og skarpt. Og når det bliver mørkt, tænder kameraets infrarøde dioder og viser også et tydeligt sort-hvidt nattesynsbillede. Derudover byder kameraet på bå- de mikrofon og højttaler, så du kan bruge det til en videokonference.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Et brugervenligt og smart overvågningskamera, som byder på masser af muligheder.

Specifikationer

Mærke
SpotCam
Opløsning
720p (1280 x 720 pixels)
Tilslutning
Wi-fi
Andet
Nattesyn, højtaler og mikrofon.