SPOTCAM HD PRO

Spotcam HD Pro

Hold øje med hjemmet – både inde og ude

af MAR #Overvågningskamera #SpotCam
9.0

SpotCam har lavet et lille fikst overvågningskamera, der både er nemt at tage i brug og kan modstå vind og vejr, så du kan opsætte kameraet udenfor, hvis du har brug for det. Samtidig følger der lagerplads med, så SpotCam automatisk gemmer de sidste 24 timers optagelser på deres servere. Det betyder, at du altid kan tjekke, hvad der er sket det seneste døgn, også selv om du ikke har fysisk adgang til kameraet.

Ibrugtagningen er næsten så nem, som den kan blive: Du sætter strøm til kameraet, henter en app til din telefon eller går ind på SpotCams hjemmeside og skaber forbindelse til kameraet via wi-fi – så er du kø- rende. Både strømstik og andre indgange er beklædt med gummi, så der ikke slipper fugt ind, men kameraet er ikke direkte vandtæt, så vi anbefaler, at du hænger det under et halvtag eller lignende.

Kameraet optager i fin 1280 x 720-pixels opløsning, der giver ganske skarpe billeder – selv når der er tale om de fine nattesynsoptagelser, hvor du kan se, hvad der sker selv i bælgravende mørke. Kameraets indbyggede bevægelsessensor gør, at du får en besked på din telefon, så snart der registreres bevægelse. Samtidig sættes der en markør på videoen, så du hurtigt kan spole tilbage og se, om det var naboens kat eller en indbrudstyv, der aktiverede sensoren.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Et godt kamera, der holder til lidt af hvert uden at gå på kompromis med billedkvaliteten.

Specifikationer

Mærke
SpotCam
Opløsning
1280 x 720 pixels
Tilslutning
Wi-fi
Andet
Vandafvisende, indbygget højtaler og mikrofon