Ringeklokken fra Ring kobles til dit trådløse netværk og giver dig også besked om gæster ved døren, selvom du ikke er hjemme.

Ring Video Doorbell Wired

Ring Video Doorbell Wired viser et videobillede på telefonen, når nogen ringer på døren, men det virker ikke optimalt til danske dørklokker og du må betale løbende for basal funktionalitet.

af Henning Dadkah Rasmussen #Overvågningskamera #Ring
6.1

Med den lille videodørklokke fra Ring får du besked på din telefon, når nogen ringer på døren. Systemet kan dog ikke umiddelbart kobles sammen med eksisterende, danske ringeklokkesystemer.

Ring har et stort sortiment af smarte dørklokker, som kobles til dit trådløse netværk og snakker sammen med en app på din telefon. Vi har her testet modellen Ring Video Doorbell Wired, der egentlig er beregnet til at blive bygget sammen med din nuværende dørklokke, så din eksisterende ringeklokke ringer samtidig med, at du kan se personen på din telefon. Det virker fint i lande som USA, hvor dørklokkerne har fast strømforsyning, men ikke i Danmark, hvor vi traditionelt bruger ringeklokker med batterier. Derfor har vi sammen med ringeklokken brugt en strømadapter til stikkontakten, som sælges separat. Det betyder også, at der så ikke er nogen ringeklokke, der giver lyd, når nogen trykker på ringeklokken. Derfor har vi også testet klokken Chime Pro sammen med Video Doorbell. Det er en simpel klokke, der kobles til det trådløse netværk. Den sættes fx i stikkontakten i stuen, så du nemt kan høre, når gæster står ved døren, selvom du ikke har telefonen indenfor rækkevidde.

Når det hele er koblet sammen inde i Rings app, fungerer det egentlig stabilt og upåklageligt. Ringeklokken kan bruges som en helt almindelig dørklokke med den tilføjelse, at du også kan få besked på telefonen, når nogen ringer på, og kan se hvem der står udenfor, før du åbner døren. Det kan især være en ekstra tryghed for familiens ældre medlemmer. Kameraet på dørklokken har fiskeøjeobjektiv ligesom en gammeldags dørspion, så du kan se langt til begge sider og få et godt billede af gæsten. Du får også besked på telefonen, når nogen ringer på døren, mens du ikke er hjemme.

Desværre koster det 250 kroner om året, hvis du vil have adgang til en historik over de gange, nogen har ringet på døren. Du får en gratis prøvemåned, men herefter kan du kun bruge videodelen af dørklokken, hvis du kigger på telefonen i det øjeblik, når nogen ringer på. Du er nødt til at betale for at se, hvem der ringede på en time tidligere, da du ikke var hjemme. Det er en stor begrænsning.

Ring er ejet af internetgiganten Amazon, der også står bag den digitale assistent Alexa, som ikke er ligeså udbredt herhjemme som Googles Assistent. Da de to firmaer er konkurrenter, er styringen af Ring meget begrænset gennem Google Home-appen, og du kan fx ikke få vist videobilledet fra Ring på din Chromecast. Har du dét ønske, skal du i stedet købe Googles egen dørklokke Google Nest Hello Doorbell. Her skal du i øvrigt heller ikke betale for at få adgang til historik over de gange nogen har ringet på døren, men til gengæld er selve prisen på klokken højere.

I den tid vi har testet Ring, har den ikke på noget tidspunkt tabt forbindelsen, og den har korrekt registreret det, hver gang nogen har ringet på døren. App’en, som styrer det hele, er også yderst funktionsrig. Du kan fx tildele andre personer i husstanden adgang til også at se, hvem der ringer på døren, og indstille hvor følsom bevægelsesregistreringen skal være. Du kan også indstille, hvor højt dørklokken Chime Pro skal ringe, så alle kan høre, at der er gæster ved døren.


+ Giver et bredt fiskeøje-blik

– Kræver kabeltilslutning

– Ringeklokke er ekstraudstyr

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Ring Video Doorbell Wired viser et videobillede på telefonen, når nogen ringer på døren, men det virker ikke optimalt til danske dørklokker og du må betale løbende for basal funktionalitet.

Specifikationer

Mærke
Ring