Test af overvågningskameraet Arlo Q

Netgear Arlo Q

Effektiv overvågning

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #Netgear
9.0

Arlo Q er et lille overvågningskamera, der supplerer Netgears batteridrevne Arlo-kamera, der er beregnet til udendørs overvågning. Arlo Q kobler sig trådløst på dit netværk, men i modsætning til Arlo, så har det ikke helt kappet kabelforbindelsen. Der skal nemlig sættes en elledning til kameraet, før det kan overvåge hjemmet.

Arlo Q er meget nemt at indstille, og du kan styre det fra en overskuelig app på din iPhone eller Android-telefon. Det er den samme gratis app, som bruges til at styre Arlo-kameraet, så det er lidt ærgerligt, at man ikke kan styre alle kameraer på én gang. Det går hurtigt med at styre alle tilsluttede kameraer med appen.

Kameraet kan indstilles til at begynde at optage, når der er bevægelser foran linsen, eller hvis det hører en høj lyd. Det lykkedes mig ikke at snige mig uopdaget forbi kameraet, og det kunne registrere, når døre åbnedes i nærheden af det, så mikrofonen virker efter hensigten.

Optagelserne gemmes på nettet via en konto hos Netgear, så du har stadig optagelser af indbrudstyven, selv om han skulle stjæle alle computere i huset.

Som en pudsig ekstrafunktion så er der indbygget en højttaler i kameraet. Det betyder, at du kan tale med den, der bliver optaget.

 

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Arlo Q er et meget brugervenligt overvågningskamera, der styres nemt ved hjælp af en gratis app til både Android og iPhone.

Specifikationer

Mærke
Netgear
Opløsning
1080p
Tilslutning
802.11n
Motor
Nej
Andet
Nattesyn, bevægelses- og lydaktivering