Kameraet er kugleformet og hviler på et batteri i samme form.

Netgear Arlo Baby

Netgears Arlo Baby er en effektiv opdatering af den klassiske babyalarm.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #Netgear
8.3

Arlo Baby er et lille overvågningskamera i Netgears efterhånden brede vifte af Arlo-produkter. Ligesom de øvrige kameraer i serien, så gør Arlo Baby det nemt at holde øje med dit hus, ligegyldigt hvor du er. Som navnet antyder, så har Arlo Baby indbygget nogle ekstra funktioner, som gør det særligt velegnet som babyalarm med indbygget kamera.

Du kan bruge din iPhone eller Android-telefon til at se, hvad der sker foran kameraet, og du kan indstille kameraet til at give dig besked, hvis det hører en lyd, eller hvis der er bevægelser i rummet.

Opsætningen, hvor Arlo-kameraet kobles sammen med din telefon er hurtigt overstået. Det kræver kun ganske få tryk på skærmen og ingen avancerede netværkskundskaber.

Kameraets optagelser gemmes på en server hos Netgear. Du skal blot oprette en gratis konto hos firmaet, så kan du koble op til fem kameraer til systemet. Det har den fordel, at du ikke skal rode med komplicerede netværksindstillinger, og du har også stadig dine optagelser, selvom kameraet selv skulle blive stjålet.

Kameraet kan optage i mørke, og der er indbygget mikrofon, så du kan høre, hvad der sker i rummet. Billedkvaliteten er god med en opløsning på op til 1920 x 1080. Du kan sætte opløsningen ned, hvis du vil spare lidt på dit dataforbrug på telefonen, når du ser på kameraets optagelser.

Det eneste store minus ved Arlo Baby er den temmelig heftige pris, men hvis du både benytter kameraet til overvågning af hjemmet og babyen, så kan det måske nok retfærdiggøre den store udskrivning.

Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

+ Gratis konto til optagelser

+ God billedkvalitet

– Høj pris

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Et godt lille kamera til indendørs overvågning. Optagelser gemmes automatisk på en onlinekonto hos Netgear, og på din smartphone kan du se videoer og få besked, hvis kameraet har opfanget noget.

Specifikationer

Mærke
Netgear
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Andet
Nattesyn, mikrofon og højtaler