Kameraet kan selv kende forskel på dyr, mennesker og køretøjer.

Netatmo Smart Outdoor Camera with Siren

Netatmos overvågningskamera holder godt øje med dit hjem, men du skal være indstillet på lidt arbejde med opsætningen.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #Netatmo
8.5

Netatmo Smart Outdoor Camera er et effektivt overvågningskamera med næsten alle de funktioner, man kan ønske sig til at holde øje med hjemmet.

Det er et meget synligt kamera, så det kan have en afskrækkende virkning på lyssky personer. Heldigvis kan det skrues godt fast på huset, så en potentiel tyv ikke bare uden videre kan hive det ned og stikke af med det.

Det betyder også, at opsætningen af kameraet kræver meget mere arbejde end den type overvågningskamera, der blot skal sættes op med magneter. Kameraet har ikke batteri, så du skal koble det på husets elforsyning, og du skal skrue det solide medfølgende beslag op på muren, inden du kan montere kameraet.

Det er noget nemmere at forbinde kameraet med Netatmos smartphone-app. Vi koblede det både sammen med en Android-telefon og en iPad uden problemer.

Optagelserne gemmes på et SD-kort, eller du kan tilknytte en Dropbox-konto. Det er et forholdsvis dyrt kamera, men du slipper altså også for at betale et månedligt abonnement.

Kameraet leverer et flot billede – også i natteoptagelser. Når projektøren er tændt, er der dog en tendens til, at billedets lyse områder flyder lidt sammen, så det kan være svært at se ansigtet på en person i billedet, hvis vedkommende får lyset lige i hovedet.

App’en viser en tidslinje med alle optagelser. Ved siden af hver optagelse sørger kunstig intelligens for at placere et lille ikon, der viser, om optagelsen er af en person, et dyr eller et køretøj. Det er ret praktisk.

Du kan bruge den samme billedgenkendelse til at sørge for, at kameraets kraftige projektørlys kun tænder, når der går en person forbi linsen – og ikke hvis det fx er en kat.

Den indbyggede sirene kan udsende en hylende og dybt irriterende lyd, så det er måske meget godt, at den ikke kan aktiveres automatisk. Du er nødt til selv at trykke på en knap, når du har sikret dig, at det ikke er en falsk alarm.

Hvis du kobler kameraet sammen med Apple Homekit, kan du også bruge det sammen med andre smarte produkter i hjemmet, så du fx kan tænde lyset i huset, når kameraet opfanger en bevægelse.


+ Indbygget projektørlys

+ Intet abonnement

– Besværlig installation

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Netatmos overvågningskamera holder godt øje med dit hjem, men du skal være indstillet på lidt arbejde med opsætningen.

Specifikationer

Mærke
Netatmo
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Tilslutning
Wi-Fi
Motor
Nej