Kameraet er nemt at montere.

Logitech Logi Circle 2

Logi Circle 2 er et fremragende overvågningskamera med en god app og mange muligheder for opsætning af kameraet.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #Logitech
9.3

Som navnet antyder, er Logi Circle 2 Logitechs andet forsøg i firmaets serie af avancerede overvågningskameraer. I forhold til den første model er holdbarheden forbedret, så kameraet nu kan sidde udendørs og fx holde øje med indgangen til dit hus. Batteritiden skulle desuden være forbedret, men jeg havde ikke mulighed for at køre kameraet tør for strøm i testperioden, så vi må tage Logitechs ord for, at kameraet kan holde sig kørende i tre måneder.

Kameraet er næsten kugleformet og føles meget solidt. Opladningsstikket er skjult bag en lille gummidut, så kameraet kan holde regnvand ude.

Det er ekstremt nemt at komme i gang med at bruge Logi Circle 2: Tænd kameraet, hent app’en og sæt den til at finde kameraet – så registreres kameraet i app’en, og du er klar til optagelse. Kamera og telefon finder hinanden ved hjælp af Bluetooth, og der er ikke behov for et ekstra apparat på netværket for at kommunikere med Logitechs kamera, sådan som det fx er nødvendigt med Netgears Arlo-kameraer. Til gengæld er rækkevidden ikke helt i top. Jeg havde problemer med at få forbindelse til kameraet, når jeg placerede det udenfor huset. Her er det nødvendigt med en router med meget stor rækkevidde eller et mesh-netværk.

Logi Circle 2 er god til at opfange bevægelser foran linsen, og kameraet er fra første færd indstillet til at optage, hver gang nogen går forbi. Du kan hoppe rundt i alle optagelserne ved at rulle op og ned i en serie klokkeslæt over optagelsestidspunktet, som præsenteres i højre side af skærmen. Du kan også få vist en afspilning af alle dagens optagelser i et opskruet tempo. Det er i det hele taget nemt at finde rundt i funktionerne i den overskuelige app. Hvis du ikke lige har telefonen ved hånden, kan du også logge på Logitechs hjemmeside og se kameraets optagelser der.

Kameraet virker også med digitale assistenter som Alexa, Apple HomeKit og Google Assistent. Jeg koblede nemt kameraet sammen med Google Assistent, og derefter kunne jeg få vist kameraets live-billeder på fjernsynet ved blot at sige “Vis stuekamera på fjernsynet” til Google Assistent. Det er mægtig smart.

Der medfølger en lille magnetisk fod, som kan stå på en hylde eller blive spændt op på væggen. Du kan også få en holder til at sætte fast på en rude og en udgave til at sætte direkte i stikkontakten, så der er gode muligheder for at sætte kameraet op.


+ Meget nem indstilling

+ Gode optagelser

– Rækkevidden er ikke helt i top

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Logi Circle 2 er et fremragende overvågningskamera med en god app og mange muligheder for opsætning af kameraet.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Opløsning
1920 x 1080 pixels