Logitech Logi Circle

Et overvågningskamera af høj kvalitet, der er let at bruge.

af #Overvågningskamera #Logitech
9.4

Logi Circle er et glimrende lille overvågningskamera fra Logitech, som er nemt at installere og betjene.

Når det er forbundet til hjemmets netværk, kan du fra kameraets smartphone-app logge ind og sikre dig, at alt er som det skal være, uanset hvor du befinder dig. Du har mulighed for at afspille klip fra tidligere på dagen, og du kan også tage enkeltbilleder eller gemme hele klip. Det foregår alt sammen helt gratis via Logitechs hjemmeside. Billedkvaliteten er skarp, og der kan zoomes ind og ud ved at knibe med to fingre på telefonens skærm.

Kameraet kan desuden sende dig beskeder, hvis det opfanger bevægelser, så du hurtigt kan sikre dig, at der ikke foregår noget uhensigtsmæssigt derhjemme, mens du er ude af huset. Det har også et glimrende nattesyn, som kan slås til og fra via appen. Der er tre forskellige indstillinger for videokvalitet, så alle former for trådløst netværk kan være med. Batteritiden er fornuftig og opladerstationen elegant.

 

Find den laveste pris her:

www.edbpriser.dk

 

+Flot design
+God billedkvalitet
+Brugervenlig app
+ Fin batteritid

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Med Logi Circle får du som altid den kvalitet, der forventes af et produkt fra Logitech, og et elegant lille overvågningskamera som dette, fås ikke meget bedre.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Opløsning
480p, 720p, 1080p
Tilslutning
USB