Kameraet glider let i ét med omgivelserne, og du kan også slukke for den LED, der viser, at kameraet er tændt.

Hombli Smart Indoor Camera

Hvis du skal bruge et enkelt, lille kamera til at overvåge dit hjem, er Homblis ikke noget dårligt bud.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #Hombli
7.4

Du får ikke verdens bedste overvågningskamera med Hombli Smart Indoor Camera, men det lille kamera koster altså heller ikke alverden.

Billedkvaliteten er på det jævne med et lidt grynet billede selv i dagslys. Opløsningen er kun 720 x 576 pixels, og det kan godt ses, når motivet er et stykke fra kameraet, og du forsøger at zoome ind.

Det infrarøde nattelys virker udmærket, så længe indbrudstyven er det nærmeste objekt i billedet. Hvis der står ting nærmere kameraet, bliver de oplyst i stedet, og baggrunden ligger hen i mørke.

Kameraet kan bruges uden at tegne abonnement, hvis du kan nøjes med at optage på et microSD-kort i kameraet. Kortet følger ikke med, så det må du selv købe.

Du kan også trykke på en optageknap i Homblis smartphone-app for at gemme en optagelse på din telefon. Hvis du gerne vil have gemt dine overvågningsvideoer i sikkerhed på Homblis servere på internettet, når der sker noget foran kameraet, må du betale cirka 305 kroner i abonnement om året.

Kameraet har højtaler og mikrofon, så du kan også føre en samtale med personen, der står foran linsen.

App’en kan hentes til både Android og iPhone. Den er kun på engelsk, men meget af betjeningen foregår alligevel ved at klikke på letforståelige ikoner uden tekst.


+ God pris

+ Kan bruges uden abonnement

– Lav opløsning

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Hvis du skal bruge et enkelt, lille kamera til at overvåge dit hjem, er Homblis ikke noget dårligt bud.

Specifikationer

Mærke
Hombli
Opløsning
720 x 576 pixels
Tilslutning
Micro-USB
Motor
Nej