Omnas form skriger ikke ligefrem "KAMERA!", så det kan placeres diskret i fx en bogreol.

D-Link Omna 180 Cam HD

Effektiv overvågning til iPad og iPhone

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #D-Link
8.3

HomeKit er navnet på Apples samlende løsning til at gøre hjemmet digitalt med fx fjernstyring af låse, lys og køkkenapparater via en iPad eller iPhone. Der er endnu ikke så mange produkter, der virker med Homekit, men det ændrer D-Link en smule på med Omna, som er det første overvågningskamera, der er bygget til at arbejde sammen med Apples system.

Det er meget nemt, at få kameraet til at tale sammen med Apples app på en iPad. Du skal blot gennemgå fire tegnede opsætningstrin på en lille lap papir. Det er lige så brugervenligt som iPad’en selv.

D-Links kamera er designet i en stil, der går godt sammen med Apple-produkter. Det er meget enkelt og nærmest dekorativt. Forbindelsen er trådløs, så der stritter kun et strømkabel ud på bagsiden. Kablet er langt, så det ingen sag at få placeret kameraet optimalt i forhold til en stikkontakt.

Det er nemt at styre kameraet via Apples Home-app, men nogle af funktionerne skal styres via D-Links egen app. Det gør det lidt besværligt, hvis du ofte har brug for at ændre indstillinger i kameraet. I nogle tilfælde virker styringen også en tand for simpel. Du kan fx ikke slå den indbyggede bevægelsessensor fra inde fra Home-appen.

Omna-kameraet er cylinderformet og egner sig bedst til at stå på et bord eller en hylde. Kameraet optager gennem et vidvinkel objektiv, så det opfanger hele 180 grader foran kameraet. Det betyder, at D-Link Omna snildt kan dække et helt rum, hvis det placeres tæt på en væg.

 

Kan købes her:
www.elgiganten.dk

 

+ Meget nem opsætning
+ Virker med Apple Homekit

– Bevægelsessensor er besværlig at slå fra
– Virker ikke med Android

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

D-Link Omna er et godt overvågningskamera, hvis du har en iPad eller iPhone.

Specifikationer

Mærke
D-Link
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Tilslutning
Trådløst netværk
Motor
Nej