Et sæt med to kameraer og den nødvendige hub koster cirka 3.500 kroner.

D-Link DCS-2802KT-EU

Et godt overvågningssystem, som dog er lidt dyrt at komme i gang med, fordi du også skal købe en hub.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #D-Link
8.7

Det kunne godt tyde på, at D-Link har ladet sig inspirere af Netgears Arlo-kameraer, da de designede deres egne små trådløse overvågningskameraer. Der er i hvert fald store sammenfald i både den grundlæggende funktionalitet og designet.

D-Link DCS-2802KT er ligesom Netgears Arlo afhængig af at være koblet op til en såkaldt hub. Det er en central enhed, der kobles til din router med et netværkskabel, og som så sørger for at kommunikere med de trådløst tilkoblede kameraer og give dem adgang til nettet.

Det fungerer upåklageligt, og det er nemt at få hub og kameraer til at finde hinanden. Du skal blot installere D-Links app på din telefon, oprette en konto og så scanne en QR-kode på bagsiden af hubben. Kameraerne er udstyret med en lille synkroniseringsknap, der sørger for den endelige forbindelse til hubben.

Overvågningssystemet er køreklart, så snart kameraerne har forbindelse. D-Links app har mange funktioner, men den er alligevel overskuelig og nem at gå til – og det er et stort plus i vores bog, at firmaet har gjort sig den ulejlighed at oversætte app’en til dansk, så det hele er en lille smule nemmere at gå til.

Du kan se live-billeder fra op til fire kameraer på samme tid, og du kan hurtigt skifte mellem videobilleder fra de forskellige kameraer ved at trykke på en stribe ikoner i app’en på din telefon. Det gør det nemt nemt at holde øje med hele huset fra skærmen på din telefon.

Kameraet kan tåle at hænge udenfor, og bagsiden er magnetisk, så du fx kan sætte DCS-2802KT op på et nedløbsrør eller lignende. Kameraet er lille og diskret, så der burde være minimal risiko for, at nogen opdager det og stopper det i lommen.

Skulle det ske, at du opdager en indbrudstyv, kan du sætte en sirene i gang ved et tryk i kameraets app. Den brøler ud fra hubben med 100 decibel og kan måske være med til at skræmme den ubudne gæst væk.

I hubben sidder også en slids til microSD-kort og en USB-port, så du eventuelt kan gemme optagelserne på et hukommelseskort eller en ekstern harddisk.


+ Nem opsætning

+ Magnetophæng

– Du skal bruge en hub

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Et godt overvågningssystem, som dog er lidt dyrt at komme i gang med, fordi du også skal købe en hub.

Specifikationer

Mærke
D-Link
Opløsning
1920 x 1080 pixels