Canary

Canary Smart Home Security

Nem videoovervågning og måling af luftkvalitet.

af #Overvågningskamera #Canary
8.2

Canary Smart Home Security er mere end bare et overvågningskamera, du kan stille på en reol. Hvis det registrerer bevægelse dag eller nat, kan det optage eller sende video direkte til din smartphone i en flot HD-kvalitet. Nattesynet fungerer overbevisende, så også optagelser efter mørkets frembrud er skarpe.

Canary har også andre sensorer, som kan holde styr på indeklimaet med målinger af temperatur og luftfugtighed. Du kan få et godt overblik over de indsamlede data på din mobil med den udmærkede app, der virker med både Android og iOS.

Hvis du får uindbudte gæster, når du ikke er hjemme, kan du udløse en alarm på kameraet via din mobiltelefon. Denne alarm er MEGET høj, og kan skræmme tyve væk og vække naboer.

Det er nemt at installere overvågningsudstyret på dit trådløse hjemmenetværk med din mobiltelefon. Uden abonnement gemmes videoklip kun i 12 timer, før de slettes fra Canarys Cloud-tjeneste.

 

Canary kan købes her:

https://canary.is/canary/

 

+ God videokvalitet dag og nat

+ Overvågning af indeklima kan være nyttigt

– Ikke muligt at gemme optagelser lokalt

– Kræver abonnement for optimal brug

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Canary Smart Home Security leverer video i høj kvalitet og har ekstra funktioner, som er ualmindelige for et overvågningskamera i denne prisklasse.

Specifikationer

Mærke
Canary
Opløsning
1080p
Tilslutning
Wi-Fi