I pakken får du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at overvåge dit hjem.

Arlo Ultra 2 XL 2-Cam kit

Sættet med to Ultra 2 XL-kameraer og en basestation er alt, du behøver for at komme i gang med at overvåge dit hjem.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #Arlo
9.2

Du kan godt købe et enkelt eksemplar af overvågningskameraet Arlo Ultra 2 XL, men det kræver, at du har en Arlo basestation i forvejen. Hvis du er Arlo-nybegynder, skal du i stedet investere i sættet med to kameraer og en samlende basestation, men så har du faktisk også alt, hvad du skal bruge for at åbne din egen lille vagtcentral derhjemme. Vi testede hele sættet, og det er en af de mest helstøbte løsninger til hjemmeovervågning, vi har prøvet.

Arlo basestationen er et lille hvidt apparat, du skal koble til din router. Herefter står det for kommunikationen med de to kameraer. For at få fuldt udbytte af kameraerne skal du betale et månedligt abonnement til Arlo for at gemme dine optagelser på nettet. Hvis du vil spare den udgift, kan du gemme dine optagelser på et SD-kort i basestationen, men det fungerer ikke så godt, som at se optagelserne online fra Arlos servere, uanset hvor du er.

Billedkvaliteten er god både i dagslys og efter mørkets frembrud. En kraftig projektør i kameraet bader området foran linsen i lys, så du kan optage i farver om natten – og så har lyset nok også en afskrækkende effekt på ubudne gæster.

XL hentyder til batteriets størrelse, og det er meget passende i dette tilfælde, for batteriet kan holde kameraet kørende i op til et helt år.

App’en, hvor du ser dine optagelser, er god og gennemarbejdet. Vi indstillede kameraerne til at være på vagt i dagtimerne, og når de var slået til, fik vi besked om alt, hvad der skete, mens vi ikke var hjemme. Med app’en kan du også føre samtaler med folk foran kameraet gennem dets indbyggede højtaler og mikrofon. Du skal blot holde en finger nede på en knap på skærmen for at åbne forbindelse til kameraets højtaler.


+ God billedkvalitet

+ Mange funktioner

– Nogle funktioner kræver abonnement

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Sættet med to Ultra 2 XL-kameraer og en basestation er alt, du behøver for at komme i gang med at overvåge dit hjem.

Specifikationer

Mærke
Arlo
Opløsning
3840 x 2160 pixels
Tilslutning
Wi-Fi
Motor
Nej