I pakken får du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at overvåge dit hjem.

Arlo Ultra 2 Spotlight Camera

Et sæt med to Ultra 2-kameraer og en basestation er alt, du behøver for at komme i gang med at overvåge dit hjem.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #Arlo
9.3

Arlo Ultra 2 er et af de bedste overvågningskameraer, vi har testet, men det er heller ikke billigt.

I pakken ligger en basestation og to kameraer. Basestationen forbindes med et netværkskabel til din router, og kameraerne forbindes så trådløst til basestationen ved hjælp af Arlos app.

App’en er god og gennemarbejdet. Vi indstillede kameraerne til at være på vagt i dagtimerne, og når de var slået til, fik vi besked om alt, hvad der skete, mens vi ikke var hjemme – som en bonus fik vi også en optagelse af et par skader, der var oppe at slås foran kameraet.

Ultra 2 har alle de funktioner,  man kan forvente i et godt overvågningskamera: Her er både 2-vejssamtaler via højtaler og mikrofon og en indbygget sirene til at skræmme ubudne gæster væk.

Billedet står skarpt og flot. Opløsningen er så høj, at vi kunne tyde et lille mærkevarelogo på brystet af en person i optagelsen, og det er jo praktisk, hvis “gæsterne” har maskeret sig med en sammensnøret hættetrøje eller lignende. Kameraet leverer også fine og brugbare optagelser om natten takket være den indbyggede projektør, der kaster et kraftigt lys. Optagelserne er forvrænget i siderne, men du får altså også et 180 graders udsyn til området foran kameraet.

Du kan optage lokalt på et microSD-kort, som skal sættes i basestationen, men du får mest ud af Arlo Ultra 2 med et abonnement, hvor optagelser bliver gemt på Arlos servere på nettet. Så har du altid en sikkerhedskopi af dine optagelser – også hvis nogen skulle løbe med hele dit kamerasæt.

Kameraerne er helt trådløse. De skal bare placeres indenfor rækkevidde af dit trådløse netværk. Kameraerne oplades med at klikke en magnetisk oplader fast i bunden af hvert kamera.

Du kan bruge kameraet indendørs såvel som udendørs. Det er frostsikret og klarer også både vand og støv.


+ God billedkvalitet

+ Mange funktioner

+ Kan bruges både ude og inde

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Et sæt med to Ultra 2-kameraer og en basestation er alt, du behøver for at komme i gang med at overvåge dit hjem.

Specifikationer

Mærke
Arlo
Opløsning
3840 x 2160 pixels
Tilslutning
Wi-Fi
Motor
Nej