Der sidder et stort batteri inde i Arlo 5 Pro, så kameraet virker lidt buttet.

Arlo Pro 5

Et skarpt billede og lang batteritid gør Arlo Pro 5 til et attraktivt kamera, selv om prisen er høj.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #Arlo
9.2

Arlo Pro 5 er den nyeste tilføjelse til Arlos store udvalg af overvågningskameraer. Det er pakket med nyttige funktioner, men det er også et halvdyrt kamera.

En af de største fordele ved Arlo Pro 5 er batteritiden på otte måneder. Vores erfaring med Arlos kameraer er, at du sjældent kommer helt op på den angivne batteritid, som kræver helt optimale forhold. Men en opladning sådan cirka hvert halve år er da også til at overkomme.

Kameraet er nemt at sætte op på væggen med de medfølgende skruer og beslag, og efter et par minutter havde vi også forbindelse til kameraet gennem Arlos gode, gennemarbejdede app. Arlo Pro 5 tåler al slags vejr, så du kan placere det, hvor du har lyst.

Vi lavede en tidsplan i app’en, så kameraet var aktiveret i dagtimerne, når der ikke var nogen hjemme, og om natten, når alle var gået i seng. Arlo Pro 5 opfangede alle bevægelser foran linsen og gav os besked på telefonen med det samme. Hvis du vil føre en samtale med personen foran kameraet, kan du gøre det ved hjælp af Arlo 5 Pros indbyggede højtaler og mikrofon. Det fungerer helt efter hensigten med kun en lille smule forsinkelse.

Billedet er tydeligt i både dagslys og efter mørkets frembrud. Der sidder en kraftig projektør over linsen, der både giver farveoptagelser om natten og potentielt kan skræmme en indbrudstyv væk.

Opløsningen i billedet er højere, end det strengt taget er nødvendigt, når du alligevel ser billedet på en lille telefonskærm, men det giver den fordel, at du kan zoome ind på en detalje og stadig have et skarpt billede. Kameraet har desuden en meget vid synsvinkel, men alligevel er der kun en smule forvrængning af billedet.

Hvis du vil gemme dine optagelser på Arlos servere på internettet, må du betale et abonnement på 35 kroner om måneden efter en tre måneders gratis prøveperiode. Alternativt kan du investere i en Arlo SmartHub, som kan bruges til at gemme optagelser på et microSD-kort.


+ Lang batteritid

+ Meget tydelige optagelser

– Bedste funktioner kræver abonnement

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Et skarpt billede og lang batteritid gør Arlo Pro 5 til et attraktivt kamera, selv om prisen er høj.

Specifikationer

Mærke
Arlo
Opløsning
2688 x 1520 pixels
Tilslutning
Wi-Fi
Motor
Nej