Den lille projektør over linsen giver natteoptagelser i farver.

Arlo Pro 4 XL

Arlo Pro 4 XL er et fremragende overvågningskamera med en batteritid på et helt år.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #Arlo
9.1

Arlo Pro 4 XL er et halvstort overvågningskamera, der kan sende sine optagelser direkte til en brugervenlig app på din telefon. 

Du kan gratis se dine optagelser live på telefonen, og hvis du kobler kameraet sammen en hub fra Arlo, kan du også gemme optagelserne på et SD-kort. Den bedste løsning er dog at gemme optagelserne på Arlos servere på nettet, men så er du nødt til at betale for et Arlo Secure-abonnement, når de 90 dages prøveabonnement udløber. Det koster fra 25 kroner om måneden for et enkelt kamera, og det er trods alt et billigt alternativ til et professionelt vagtfirma. Når videoen gemmes hos Arlo, er der den ekstra fordel, at billedet analyseres, så kameraet kan kende forskel på personer, dyr og køretøjer.

Billedkvaliteten er virkelig blevet løftet i forhold til hvordan videooptagelser så ud i Arlos kameraer for blot få år siden. Billedet står superskarpt, og opløsningen er så høj, at du uden problemer kan zoome ind på billedet og se små detaljer. Arlo Pro 4 XL’s  synsfelt er 160 grader, så du kan se et stort område foran kameraet. Der er dog en svag forvrængning af billedet langs kanterne. 

Over kameralinsen sidder en lille, kraftig projektør. Udover en afskækkende virkning på lyssky elementer, så sørger projektøren også for, at du kan optage i farver – selv efter mørket er faldet på.

Den indbyggede sirene udsender en voldsom larm, når den aktiveres. Lyden er så høj, at det er en god idé ikke at lade den slå automatisk til, hvis dine naboer bor tæt på. Heldigvis kan du også bare tænde sirenen fra Arlos app, når du er sikker på, at der rent faktisk er indbrudstyve på spil, og det ikke bare er et postbud.

Du kan også vælge at føre en føre en dialog med den, der står foran kameraet. Der er indbygget både højtaler og mikrofon, og kvaliteten i begge ender er god nok til, at du sagtens kan føre en samtale gennem kameraet.

Bogstaverne “XL” i navnet på kameraet hentyder til batteriet, der er kæmpestort. Det kan da også holde kameraet i gang i op til et år på en opladning, så du slipper for at skulle tage kameraet ned i tide og utide for at koble det til en stikkontakt. USB-ladekablet klikkes fast på kameraet ved hjælp af nogle stærke magneter, og du kan også uden problemer udskifte batteriet helt, når det en dag er slidt op.

Den fysiske opsætning af Arlo Pro 4 XL klares ved at sætte kameraet fast på en holder, der kan monteres på en ydervæg på huset. Holderen følger med i æsken, hvor der også ligger både skruer og rawlplugs, så du har alt, hvad du skal bruge for at hænge kameraet op.


+ Høj billedkvalitet

+ Projektør

– Abonnement er nærmest nødvendigt

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Arlo Pro 4 XL er et fremragende overvågningskamera med en batteritid på et helt år.

Specifikationer

Mærke
Arlo
Opløsning
2688 x 1520 pixels
Tilslutning
Wi-Fi 4