Arlo Pro 4 er bygget til at klare regn og sne og slud og frost.

Arlo Pro 4 Spotlight Camera

Arlo Pro 4 er et godt og brugervenligt overvågningskamera, men du skal tegne abonnement for at få fuldt udbytte af det.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #Arlo
9.2

Du får knivskarp overvågningsvideo fra dit hjem med Arlo Pro 4. Kameraet forbindes direkte til dit trådløse netværk, og der medfølger magnetisk ophæng og skruer i pakken, så du behøver ikke at investere i en hub eller andet ekstraudstyr.

Vi koblede Arlo Pro 4 til Arlos brugervenlige app og klikkede kameraets magnetiske bagside fast på et nedløbsrør, og så var vi sådan set klar til at overvåge indkørslen. Hele opsætningen tog mindre end 10 minutter.

Arlo Pro 4 kan indstilles til at give dig besked, når der sker noget foran linsen. Hvis du ikke har et Secure-abonnement hos Arlo, kan du kun se live-billeder fra kameraet. Et abonnement koster ganske vist kun 25 kroner om måneden for optagelser fra et enkelt kamera og 79 kroner for et ubegrænset antal kameraer, men det kommer jo altså oven i den halvstore udgift til selve kameraet.

Med Secure-abonnementet får du også adgang til Arlo Pro 4’s mere avancerede funktioner. Kameraet kan fx kende forskel på mennesker, køretøjer og dyr, og det kan give dig besked, hvis nogen har stillet en pakke foran det.

Både live-billeder og optagelser står skarpt og flot. Optagelser om natten er i farver takket være den indbyggede miniprojektør, der kan lyse op, så du kan genkende personer 10-15 meter foran kameraet. Vi kunne også føre en forståelig samtale med en person foran linsen via kameraets højtaler og mikrofon.

Arlo Pro 4 kan lades op og holder batteri i op til seks måneder, men du kan også bare lade kablet blive siddende i kameraet, hvis du hænger Arlo Pro 4 op et sted, hvor det kan lade sig gøre.


+ Kræver ikke hub

+ Flot billedkvalitet

– Svært at undvære abonnement

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Arlo Pro 4 er et godt og brugervenligt overvågningskamera, men du skal tegne abonnement for at få fuldt udbytte af det.

Specifikationer

Mærke
Arlo
Opløsning
2560 x 1440 pixels
Tilslutning
USB, Wi-Fi 4