Kameraets genopladelige batteri har strøm nok til et halvt år.

Arlo Pro 3 Floodlight Camera

Arlos løjerligt udseende kamera har kraftigt projektørlys og styres af en brugervenlig app.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #Arlo
9.5

Arlo har udvidet sin serie af overvågningskameraer med en kombination af kamera og projektørlys. Det har vist sig at være en god idé.

Arlo Pro 3 Floodlight Camera ligner hovedet på en hammerhaj bortset fra, at der kun er ét øje – nemlig kameralinsen, og den sidder i midten. På begge sidder de kraftige lyspaneler gemt bag en hvid overflade. Det er ikke et kamera, som er nemt at gemme væk, men måske kan det også have en afskrækkende effekt, hvis det sidder meget synligt over din garageport.

Styrken i projektørlyset er op til 3.000 lumens. Det kan måske virke som et lidt diffust begreb, men vi kan i hvert fald forsikre om, at det er kraftigt nok til, at man skal sørge for, at den ikke lyser ind mod naboen, for lyset kan virke generende både for uindbudte gæster og folk, der tilfældigvis har vinduer ud mod din indkørsel.

Kameraet styres af Arlos brugervenlige app, som du kan køre på din smartphone eller tablet. Hvis kameraet opfanger bevægelser foran sig, kan du indstille det til at gemme optagelserne på Arlos servere på nettet, og samtidig sende dig en øjeblikkelig besked på telefonen, om at der er noget på færde. Du kan så trykke på en knap i app’en og skabe tovejsforbindelse til kameraet, så du bruger kameraets indbyggede højtaler og mikrofon til at tale med personen, der står i billedet.

Billedkvaliteten er god og i høj opløsning, så det er nemt at genkende en person, hvis vedkommende ikke har dækket ansigtet til. Hvis du afslører en indbrudstyv på fersk gerning, kan du vælge at aktivere den vanvittigt høje sirene i kameraet ved at trykke på en knap i app’en.

Prisen for Arlo Pro 3 Floodlight er meget høj, men med både overvågningskamera og udendørsbelysning får du også to produkter i ét. Kameraets lys er desuden ret praktisk som automatisk lys, når du selv bevæger dig rundt om huset en mørk aften.


+ Godt billede

+ Brugervenlig app

+ Kraftigt lys

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Arlos løjerligt udseende kamera har kraftigt projektørlys og styres af en brugervenlig app.

Specifikationer

Mærke
Arlo
Opløsning
2,560 by 1,440 pixels
Tilslutning
Wi-Fi
Motor
Nej
Andet
Sirene, projektørlys