Ophænget til kameraet følger med i kassen.

Arlo Go 2

Arlo Go 2 giver dig overvågning, lige hvor du har brug for det. Et SIM-kort sørger for adgang til nettet.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #Arlo
9.2

Arlo Go 2 er et overvågningskamera, som er helt fri for ledninger. Det behøver ikke engang være koblet til dit hjems trådløse netværk – selv om kameraet også virker med Wi-Fi på linje med Arlos andre kameraer.

Kameraet kan nemlig udstyres med et helt almindeligt SIM-kort, som dem vi kender fra telefoner. Ved hjælp af det kobler Arlo Go 2 sig på dit telefonselskabs netværk til mobildata, så du kan placere kameraet i et sommerhus eller for den sags skyld ude midt i en skov, hvis du vil optage vilde dyr. Det eneste krav er, at der skal være mobildækning.

Som navnet antyder, er Arlo Go 2 en efterfølger til kameraet Arlo Go. I forhold til den oprindelige model er batteriet blevet større, og Arlo Go 2 skulle kunne køre i fire måneder med mobildata og helt op til et år med Wi-Fi. Batteriet kan ret nemt skiftes ud, så du kan eventuelt have to batterier, og på den måde slippe for at skulle tage kameraet ned for at lade det op.

Billedkvaliteten er fin. Kameraet optager i Full HD, og optagelserne er skarpe med naturtro farver. Vi kunne uden problemer genkende ansigter på optagelserne, selv om personen stod over 10 meter fra kameraet. Arlo Go 2 har endda indbygget spotlight, så du kan optage om natten i farver.

Optagelserne kan ses på Arlos app på din telefon. Her kan du også bruge den smarte funktion til at finde dit kamera, hvis det bliver stjålet (eller du har glemt, hvor du har hængt det op). Funktionen bruger GPS til at finde frem til kameraets position, som du så kan se på et kort på telefonen.

Der følger en holder med, som du kan skrue op på en mur, men hvis du bare har brug for et kamera til at overvåge dit hjem, findes der bedre og billigere overvågningskameraer til dét formål – også fra Arlo selv.

Der følger tre måneders abonnement på Arlo Secure med kameraet. Det betyder, at du kan bruge alle kameraets funktioner. Efter de tre måneder holder kameraet blandt andet op med at kunne se forskel på mennesker og dyr, når det sender dig notifikationer – med mindre at du betaler 25 kroner om måneden for at fortsætte abonnementet.


+ Behøver ikke Wi-Fi

+ Lang batteritid

– Nogle funktioner kræver abonnement

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Arlo Go 2 giver dig overvågning, lige hvor du har brug for det. Et SIM-kort sørger for adgang til nettet.

Specifikationer

Mærke
Arlo
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Tilslutning
Mobildata eller Wi-Fi