Der sidder en kraftig lampe over kameralinsen, så du også kan se, hvad der foregår om natten.

Arlo Essential XL Spotlight Camera

Arlo Essential XL er et godt, trådløst kamera, der kan køre op til et år på batteriet.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #Arlo
8.6

Det er nemt at komme i gang med at overvåge dit hus med Arlo Essential XL.

Som navnet antyder, er der tale om et forholdsvis stort kamera. Det skyldes et velvoksent indbygget batteri, men eftersom Arlo Essential XL har en batteritid på op til et helt år, så er den ekstra plads givet godt ud. Kameraet er helt trådløst, når først batteriet er opladet, så du kan bare hænge Essential XL op uden at bekymre dig om at skulle trække kabler.

Nogle kameraer kræver en central hub, der er koblet til din router, men Essential XL har trådløs forbindelse direkte til din router. Du styrer opsætningen af både netværket og advarsler på telefonen med Arlos gennemarbejdede app, som gør det nemt at holde øje med huset.

Essential XL sender automatisk besked til app’en, hvis der sker noget foran linsen, og du kan med det samme se på telefonen, om det er noget, du skal være bekymret over. Kameraets indbyggede lampe gør det muligt at overvåge om natten. Vi satte kameraet til at overvåge en indkørsel, og vi kunne snildt se, hvad der foregik 10-15 meter foran kameraet, efter solen var gået ned. Du kan i øvrigt også tale med personer foran kameraet ved hjælp af den indbyggede højtaler og mikrofon. Overvågningsbilledet står skarpt i Full HD-opløsning, og det er nemt at genkende ansigter i optagelserne.

Du kan uden videre se live-billeder fra kameraet, men hvis du vil have optagelser gemt på Arlos servere på nettet, er du nødt til at betale et månedligt abonnement på 25 kroner.


+ Lang batteritid

+ God app

– Kræver abonnent for at gemme optagelser automatisk

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Arlo Essential XL er et godt, trådløst kamera, der kan køre op til et år på batteriet.

Specifikationer

Mærke
Arlo