Arlos videodørklokke fylder mere end en traditionel dørklokke – blandt andet på grund af det genopladelige batteri.

Arlo Essential Video Doorbell Wire-free

Med Arlos trådløse dørklokke kan du se, hvem der ringer på. Men du må betale for de bedste funktioner.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #Arlo
7.8

Arlo Essential Video Doorbell Wire-free er i princippet et overvågningskamera, hvor personen foran kameraet selv aktiverer kameraet ved et tryk på en knap. Det skal hænges op som en dørklokke ved siden af din hoveddør, og så får du besked på Arlos udmærkede app på din telefon, hver gang nogen ringer på. Du kan få dørklokken til at sende besked til flere telefoner på samme tid, og det er en fordel, hvis der bor flere i husstanden, for du får ikke nogen fysisk ringeklokke til at hænge op inde i huset.

Når du åbner app’en, ser du ikke kun overkroppen på personen, der står foran din dør. Kameraets linse opfanger en vid vinkel af området foran den, så du kan se den, der ringer på, fra top til tå. Du kan også føre en samtale med personen gennem dørklokkens højtaler og mikrofon. Det fungerer upåklageligt, og billedkvaliteten er virkelig god – også med kameraets nattesyn. Billedformatet er lidt spøjst. Det er nemlig lige så højt, som det er bredt med sine 1536 x 1536 pixels.

Essential Video Doorbell kan indstilles til at opføre sig som Arlos regulære overvågningskameraer, så du også får besked, så snart dørklokkens kamera opfanger bevægelser. Det er en fordel, for det er ikke altid lige nemt at nå at åbne app’en, inden dine gæster eller postbuddet er på vej væk igen.

Der følger tre måneders Arlo Smart-abonnement med dørklokken. Det er en virkelig vellykket funktion, der blandt andet bruger kunstig intelligens til at genkende ting foran døren, så du fx kan få besked, hvis der står en pakke til dig på dørmåtten. Det koster 20 kroner om måneden, men så kan du også gemme dine optagelser på Arlos servere i op til 30 dage. I den gratis udgave må du nøjes med et live kig ud gennem kameraets linse.

Det tager kun få minutter at installere dørklokken, for du slipper for at skulle rode med ledninger. Essential Video Doorbell drives nemlig af et genopladeligt batteri, som skulle kunne holde dørklokken kørende i op til et halvt år.


+ Godt billede

+ Vidvinkel

– Abonnement kræves for enkelte funktioner

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Med Arlos trådløse dørklokke kan du se, hvem der ringer på. Men du må betale for de bedste funktioner.

Specifikationer

Mærke
Arlo
Opløsning
1536 x 1536 pixels
Tilslutning
Wi-Fi
Motor
Nej