Over kameralinsen sidder det stærke, indbyggede projektørlys.

Arlo Essential Spotlight Camera

Med Arlo Essential Spotlight Camera kommer du nemt og billigt i gang med at overvåge dit hjem.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #Arlo
8.5

Arlo Essential er en enkel og budgetvenlig måde at komme i gang med at overvåge din bolig, når du ikke er hjemme.

Kameraerne i Essential-serien hører til blandt Arlos billigste modeller, men de kan alligevel alt det, de fleste brug for. Vi testede Essential Spotlight Camera, og det fungerede helt uden problemer i de par uger, vi afprøvede det.

Den bedste egenskab ved det lille kamera er, at det er helt trådløst. Du lader dets batteri op ved at koble et kabel til kameraet, men derefter klarer det sig selv. Det skal blot være inden for trådløs rækkevidde fra din router. Vi placerede kameraet udenfor i indkørslen med 10-12 meter ind til routeren, og der var ingen problemer med forbindelsen.

Du styrer kameraets indstillinger med Arlos gode, gennemarbejdede app, hvor du både kan se live-video direkte fra dit hjem eller optagelser, som kameraet automatisk har optaget, når det har opfanget bevægelser. Efter en to måneders prøveperiode skal du dog oprette et abonnement til 20 kroner om måneden, for at kameraet kan fortsætte med at gemme optagelser på Arlos servere – ellers må du nøjes med at få notifikationer og se live-video fra kameraet.

Du kan også købe dig til ekstra funktioner, men de grundlæggende muligheder fungerer helt fint, så du behøver ikke at bruge flere penge end prisen for kameraet. Det gør Arlo Essential til et billigt alternativ til at betale et stort, månedligt beløb til et vagtselskab. Det kræver bare, at du selv er klar til at kigge på Arlo-app’en på din telefon, når du får besked fra kameraet om, at der sker noget derhjemme.

Du kan tale med personer foran kameraet ved hjælp af dets højtaler og mikrofon, og hvis du ser typer, som du ikke bryder dig om, kan du starte den indbyggede sirene. Den larmer, efter vores erfaring, nok til at alarmere naboerne, hvis den sættes i gang udendørs i et villakvarter. Du kan også tænde for den kraftige lampe, der udsender et ekstremt skarpt lys.

Hvis du ikke kan klare dig med et enkelt kamera, sælges Essential Spotlight Camera også i en startpakke med tre kameraer for cirka 2.500 kroner. Det er en billig og effektiv måde at overvåge hjemmet på.


+ God app

+ Indbygget projektør

– Kræver abonnement for at gemme optagelser

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Med Arlo Essential Spotlight Camera kommer du nemt og billigt i gang med at overvåge dit hjem.

Specifikationer

Mærke
Arlo
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Tilslutning
Trådløst netværk
Motor
Nej