Det kraftige spotlight under linsen kan indstilles til at tænde automatisk, så det lyser op, når nogen går forbi.

Arlo Essential Outdoor 2K

Arlo er et glímrende kamera til at overvåge dit hjem, men mange funktioner kræver abonnement.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #Arlo
8.2

I pakken med Arlos nye, trådløse overvågningskamera, Essential Outdoor, ligger alt, du skal bruge, til at overvåge dit hjem. Sættet, som vi testede, havde både to kameraer og de nødvendige ophæng og skruer. Der var endda også et klistermærke til at advare eventuelle indbrudstyve om overvågningen.

Kameraet er 2. generation af Arlos Essential-kameraer. Det er Arlos discount-serie, men prisen ligger alligevel over de billigste konkurrerende kameraer til overvågning af hjemmet.

Det tager kun et par minutter at koble hvert kamera til Arlos app på din telefon, og det er nemt at indstille app’en til at give dig besked, når der sker noget i kameraets synsfelt.

Vi fik skarpe og flotte videooptagelser både dag og nat, og natteoptagelserne er i farver takket være den kraftige indbyggede projektør i kameraerne. Du kan føre en samtale med personen foran kameraet ved hjælp af den indbyggede højtaler og mikrofon. Der var en del rumklang under vores test, men vi kunne alligevel uden problemer høre, hvad der blev sagt.

Vi er ikke tilhængere af Arlos abonnementsservice, Arlo Secure, hvor du skal betale for at bruge de mest avancerede funktioner. Det er fair nok, at Arlo tager sig betalt for, at du får lagerplads på nettet, så du kan gemme dine optagelser, og det er også fint med en forsikring, der giver dig et nyt kamera, hvis det første bliver stjålet. Men det virker altså lidt grådigt at kræve et abonnement for bare at kunne indstille en aktivitetszone i billedet, så det ikke er hele kameraets synsfelt, der udløser en alarm.

Uden abonnementet på 990 kroner om året får du blot alarmer og kan se live video fra kameraerne på din telefon.


+ Flot billedkvalitet

+ Brugervenlig Arlo-app

– Mange funktioner kræver abonnement

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Arlo er et glímrende kamera til at overvåge dit hjem, men mange funktioner kræver abonnement.

Specifikationer

Mærke
Arlo
Opløsning
2560 x 1440 pixels
Tilslutning
Wi-Fi
Motor
Nej