Kameraet fås også i en sort udgave.

Arlo Essential Indoor Camera

Arlo Essential Indoor Camera er et godt sted at begynde, hvis du vil i gang med at overvåge dit hjem.

af Morten Skeldal Østergaard #Overvågningskamera #Arlo
8.5

Arlo Essential Indoor er fint, lille overvågningskamera til dig, der har brug for et enkelt kamera til at holde øje med hjemmet.

Arlo Essential-kameraet er et af Arlos billigste, men du kan sagtens finde endnu billigere kameraer fra andre producenter. Der er flere ting, der gør, at Arlo-kameraet alligevel snildt er pengene værd.

Det kan fx kobles sammen med Google Assistent, så du kan styre det med stemmen og fx få vist optagelserne på dit tv. Der er også indbygget en meget højlydt sirene og to-vejslyd, så du kan skræmme eventuelle indbrudstyve væk eller prøve at tale dem til fornuft.

Som man næsten kan udlede af navnet, så er kameraet til indendørs brug. Det er altså ikke vandtæt eller på anden måde bygget til andet end at stå indenfor i tørvejr og ved stuetemperatur.

Kameraet har ikke noget batteri, så du skal finde en placering, der gør det muligt at slutte det til en stikkontakt med det to meter lange kabel. Netværkstilkoblingen er derimod trådløs, så du skal bare koble Arlo Essential til hjemmets Wi-Fi.

Det foregår nemt med Arlos brugervenlige app til både Android og iPhone. Efter få minutter havde app’en fundet kameraet, og vi var klar til at overvåge hjemmet. Optagelserne står klart og flot, også selv om lyset er slukket, takket være kameraets gode nattesyn.

Arlo Essential Indoor Camera kræver ikke noget abonnement, men i grundtilstanden kan det kun vise dig live-billeder fra dit hjem. For at kunne gemme kameraets optagelser på Arlos servere på nettet, så du kan se dem senere, skal du have et Arlo Smart-abonnement til 20 kroner om måneden.

 


+ Mange funktioner til prisen

+ Godt nattesyn

– Kræver abonnement for at gemme optagelser

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Arlo Essential Indoor Camera er et godt sted at begynde, hvis du vil i gang med at overvåge dit hjem.

Specifikationer

Mærke
Arlo
Opløsning
1920 x 1080 pixels
Tilslutning
Wi-Fi
Motor
Nej