TP-Link LB130 Smartpære kan vise millioner af farver.

TP-Link LB130 Smartpære

Fjernstyr hele hjemmets lyssætning fra din smartphone med TP-Links smartpærer LB130, der har en enkel opsætning og betjening fra den tilhørende app.

af Mathias Alsted Lund Flinck #Netværksudstyr #TP-Link
7.2

Sæt festligt lys i stuen og sluk for lyset uden at røre stikkontakten. Mulighederne er mange med TP-Links smartpære LB130, som du nemt kan fjernstyre fra din smartphone og tablet. 11 Watts-pæren kan nemlig både fungere som en helt almindelig pære med lysdæmper og som en farvet pære, der bader et rum i op til 16 millioner af farvenuancer.

Det lyder måske avanceret, men det er utroligt enkelt at bruge. Opsætningen tager kun få minutter og klares ved hjælp af en trådløs internetforbindelse og en smartphone eller tablet. Installer en gratis app, følg den forklarende guide, og så er du igang.

Det er nemt at indstille lysstyrke og farve fra appen, hvor du har et fint overblik over samtlige af hjemmets LB130-pærer, som du kan skrue i alt fra loftslampen i stuen til læselampen på natbordet. Der er også mulighed for tidsindstille din pære, så den selv slukker og tænder med bestemt lysstyrke på forskellige tidspunkter i løbet af døgnet, fx på fuld knald om morgenen og dæmpet efter klokken 21.

Fjernstyringen af TP-Links pærer er ganske intuitiv, men også med en del småfejl og begrænsninger. Appen findes ganske vist til både Android og iOS, men den er kun tilpasset til smartphones og fremstår særdeles kluntet, når man kører den på en tablet.

Derudover er skift af farve og lysstyrke en til tider hakkende oplevelse, hvor det kan være svært at ramme en bestemt nuance eller lysstyrke.

 

Find en forhandler:

www.pricerunner.dk

+ Enkel opsætning
+ Brugervenlig betjening

– Kun mobilapp
– Hakkende lysskift

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Smartpære med hurtig opsætning og enkel betjening, der dog samtidig fremstår halvbagt.

Specifikationer

Mærke
TP-Link
Netværksstandarder
IEEE 802.11b/g/n
Tilslutninger
Wi-Fi
Mål
17,1 x 10, 4 x 7,9 cm
Elforbrug
11 Watt
Vægt
0,175
Andet
Lysdæmper, farveskift, App til Android og iOS, E27-fatning