D-Link DAP-1620

DAP-1620 er en nem og enkel måde at udvide rækkevidden på det trådløse netværk.

af Morten Skeldal Østergaard #Netværksudstyr #D-Link
8.1

Det tog os kun fem minutter at øge rækkevidden på vores trådløse netværk med D-Links repeater DAP-1620.

Det var en smal sag at få koblet repeateren på vores hjemmenetværk. Først satte vi den i en stikkontakt i samme rum som routeren. Så trykkede vi på WPS-knappen på både DAP-1620 og vores router, og i løbet af nogle sekunder var de forbundet. Nu kunne vi flytte repeateren og koble den til en stikkontakt tættere på den del af huset, der manglede Wi-Fi.

Når du har sat DAP-1620 i stikkontakten, kan du se på en lille indikator, hvor stærk forbindelsen til routeren er, så du ikke kommer til at placere den for langt væk. Vi flyttede den så langt væk fra routeren som muligt, hvor der stadig var fuldt signal ifølge indikatoren.

Det betød, at vi endelig fik trådløs dækning i soveværelset, der ellers ligger i den modsatte ende af huset i forhold til routerens placering. Hastigheden var ganske vist kun lidt over det halve af vores netværks maksimale overførselshastighed, som vi målte lige ved siden af routeren, men DAP-1620 løste det irriterende problem med netværkets begrænsede rækkevidde på en nem og billig måde.

DAP-1620 er beregnet til at sætte direkte i stikkontakten. Det kan godt være et problem, hvis du har to stik lige ved siden af hinanden, for repeateren er ret bred, og den rager derfor ind over nabostikket.

 


+ Meget nem opsætning

+ Tydelig signalindikator

– Fylder meget i stikkontakten

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

DAP-1620 er en nem og enkel måde at udvide rækkevidden på det trådløse netværk.

Specifikationer

Mærke
D-Link
Netværksstandarder
Wi-Fi 5
Tilslutninger
Gigabit-kabelnetværk
Hastighed (angivet)
1900 Mbit/sekund
Mål
12 x 5,9 x 4,2 cm
Vægt
139 gram
Skrivehastighed (målt)
68,1 Mbit/sekund