AVM FRITZ!Repeater 1200 AX er en lille kvadratisk klods med indbyggede antenner og en enkelt LAN-port til udstyr, der ikke har trådløst netværk.

AVM FRITZ!Repeater 1200 AX

AVM FRITZ!Repeater 1200 AX er en diskret lille repeater, der kan udvide din netværksdækning med fine hastigheder i de dele af hjemmet, hvor forbindelsen er dårligst.

af Henning Rasmussen #Netværksudstyr #AVM
7.9

Tyske AVM’s nye repeater FRITZ!Repeater 1200 AX har overraskende god dækning og byder på glimrende hastigheder.

Vi plejer at anbefale, at du går efter en repeater med eksterne antenner, når du har behov for at udvide det trådløse netværk i hjemmet. Derfor var det også overraskende, at AVM’s nye FRITZ!Repeater 1200 AX med sine indbyggede antenner alligevel var i stand til at skabe et fuldt dækkende netværk i den anden ende af huset i forhold til, hvor routeren er placeret.

Installationen af den lille firkantede repeater foregår nemt ved hjælp af teknologien WPS. Her trykker du blot en enkelt gang på repeaterens eneste knap, og trykker derefter på den tilsvarende knap på din router. Så kopieres indstillinger for de trådløse netværk til repeateren, og du er nu klar til at finde dens endelige placering. Vi måtte dog udføre processen to gange, før lamperne blinkede grønt og netværkene var kopieret. Med app’en FRITZ!App WLAN får du hjælp til at placere repeateren korrekt, så den har bedst mulig forbindelse til routeren, samtidig med at den dækker bedst muligt i det område, hvor din telefon eller pc har ringest forbindelse.

Vi placerede repeateren i køkkenet i husets yderste nordlige del, mens routeren stod på kontoret, som ligger allersydligst. Alligevel var der grønne streger i forbindelsen, og vi målte hastigheden til 532 Mbit i sekundet fra telefon til router via 5 GHz-netværket. Det er en glimrende hastighed – især i betragtning af afstanden og de manglende eksterne antenner.

Hvis du stadig har enheder i hjemmet, som ikke har trådløst netværk – fx et Smart TV eller en Blu-ray-afspiller af ældre dato – kan du få dem på internettet ved at tilslutte dem til FRITZ!Repeater 1200 AX’s indbyggede LAN-port med et netværkskabel.


+ Imponerende dækning

+ Netværksport til ældre udstyr

– Prisen er i den høje ende

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

AVM FRITZ!Repeater 1200 AX er en diskret lille repeater, der kan udvide din netværksdækning med fine hastigheder i de dele af hjemmet, hvor forbindelsen er dårligst.

Specifikationer

Mærke
AVM
Netværksstandarder
802.11 ax/ac/n/g/a
Tilslutninger
1 x 1.000 Mbit
Hastighed (angivet)
2.400 + 600 Mbit
Mål
8 x 8 x 3,7 cm