ASUS RP-AC53 AC750

Repeateren gør sit arbejde, og så er det rart, at du stadig kan bruge stikkontakten, selv om RP-AC53 er sat i.

af Morten Skeldal Østergaard #Netværksudstyr #Asus
8.4

Det tager ikke mange minutter at få bedre rækkevidde på det trådløse netværk ved hjælp af repeateren RP-AC53 fra ASUS.

Bare sæt den i en ledig stikkontakt, og klap antennerne op – så er den fysiske opsætning på plads. Herefter skal du tænde på knappen i bunden og trykke på WPS-knapperne på henholdsvis router og repeater lige efter hinanden. Nu finder de to enheder hinanden og RP-AC53 går i gang med at videresende data på netværket.

Hvis du har brug for at ændre på noget i indstillingerne, sker det gennem ASUS overskuelige app til din telefon. App’en kan blandt andet måle styrken af signalet på repeaterens nuværende placering, så du kan flytte lidt rundt på den, til du får den bedste dækning. Du kan også få gode råd om den bedste placering af repeateren i en lille guide i app’en.

Den højeste hastighed får du ved at bruge RP-AC53 som et access point. Det betyder dog, at du skal trække et netværkskabel hen til den og forlænge netværket på den måde, men det er jo ikke altid praktisk muligt.

Hastigheden, når RP-AC53 fungerer som repeater og videresender trafikken til og fra dit trådløse netværk, er nu også fin nok. Vi nåede op på 70 Mbit/sekund på den placering i huset, hvor vi plejer at teste repeatere. Det er ikke vanvittigt hurtigt, men faktisk lidt over gennemsnittet på dette tidligere helt netværksdøde område i enden af huset.

Vi blev rigtig glade for strømstikket i RP-AC53, der gør, at du stadig kan bruge stikkontakten til andre ting, efter du har sat repeateren i. Det er godt tænkt.


+ “Stjæler” ikke en stikkontakt

+ Brugbar hastighed

+ Kan bruges som access point

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Repeateren gør sit arbejde, og så er det rart, at du stadig kan bruge stikkontakten, selv om RP-AC53 er sat i.

Specifikationer

Mærke
Asus
Netværksstandarder
Wi-Fi 5
Tilslutninger
Kabelnetværk, stikkontakt
Hastighed (angivet)
733 Mbit/sekund
Mål
110 x 54 x 38 mm
Vægt
200 gram