Tydelige lysmarkeringer viser, hvad der er sluttet til netværksharddisken.

Synology DS718+

Synology DS718+ er en fremragende kombination af god hardware og et brugervenligt styresystem.

af Morten Skeldal Østergaard #Netværksharddisk (NAS) #Synology
9.7

Det er en ekstremt solidt bygget sort kasse, vi hiver op af æsken, da vi spændt pakker Synologys nyeste NAS ud. Vi er glade for veldesignet og solidt bygget hardware, og det er Synology DS718+ et fornemt eksempel på: NAS’en er bygget i aluminium og slagfast plastik, og den ser nærmest helt professionel ud.

Frontlågen på DS718+ åbnes nemt med et lille tryk, så du får adgang til de to harddiskbåse. Selve monteringen foregår meget praktisk med nogle klemmer, der holder harddiskene på plads, så du ikke behøver at skulle bruge skruer. Til de meget forsigtige medfølger en lille nøgle, så du kan låse lågerne, når harddiskene er monteret.

Synology DS718+ bruger samme styresystem som Synologys øvrige udvalg af NAS’er. Det er godt og gennemarbejdet, og alt kører hurtigt og gnidningsfrit – særligt når man tænker på, at det hele foregår i din internetbrowser.

DS718+ har som udgangspunkt ikke så mange muligheder, men du kan hente et utal af programmer, som kan køre på NAS’ens styresystem. Der er alt fra billedfremvisere til en download manager, som du kan bruge, hvis du skal hente store filer ned på NAS’en. Mange af de gode programmer spiller sammen med apps, som du kan hente til din smartphone. Så kan du fx nemt få fjernadgang til dine tusindvis af billeder og videoer og vise dem frem på din telefon. Andre programmer fungerer som medieservere til dit smart-tv, så du kan streame film direkte til den store skærm.

Ingen andre NAS-producenter har i samme grad som Synology forstået, at for os hjemmebrugere er softwaren mindst lige så vigtig som hardwaren. Det er et imponerende udvalg af gode programmer og værktøjer, du gratis kan hente ned til din Synology-NAS.

Filoverførsler klares hurtigt, og DS718+ er næsten lydløs. Det er svært at finde en netværksharddisk, der samlet set kan måle sig med Synologys brugervenlige super-NAS.


+ Godt styresystem

+ Mange programmer

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Synology DS718+ er en fremragende kombination af god hardware og et brugervenligt styresystem.

Specifikationer

Mærke
Synology
Processor
Intel Celeron J3455 quad-core, 1,5 GHz
Hukommelse
2 gigabytes
Kapacitet
-
Tilslutninger
3 x USB 3.0, 2 x Ethernet, 1 x eSATA til ekstra harddisk
Antal båse
2
Mål
157 x 103,5 x 232 mm
Vægt
1,74 kg
Elforbrug (i dvale)
9,1 W
Skrivehastighed
118,3
Læsehastighed
118,3