Når du er færdig med at bruge musen, stiller du den bare på pladen, og den trådløse opladning går i gang.

Zagg Pro Mouse

Zagg Pro Mouse er meget robust, men dens sideknapper er ikke så nemme at betjene.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Zagg
7.7

Den lidt særprægede mus Zagg Pro Mouse ser nærmest ud til at være støbt ud i ét stykke.

Den giver indtryk af at være særdeles robust, og firmaet bag lover da også, at den er faldsikker. Den slags kan vi ikke sidde overhørig, så vi skubbede Zagg Pro ud over bordkanten og ned på et hårdt linoleumsgulv fem gange. Det fik musen ikke en skramme af, og den virkede uden problemer bagefter.

Zagg Pro Mouse er helt symmetrisk, så den uden problemer kan bruges med enten højre og venstre hånd. Musen er mildt sagt ikke noget ergonomisk vidunder. Vi holdt den i et klolignende greb, som virker fint til kortvarigt brug, men som man bliver lidt træt af efter et par timer. Der sidder to knapper på hver side af musen, som er sværere at trykke ind, end vi nogensinde har oplevet på en computermus. Knapperne er stort set ubrugelige.

Musen virker fint på selv meget blanke overflader, og den vil egne sig fint som rejsemakker til din bærbare pc, hvor du ikke altid ved, hvor du får brug for at anvende musen.

Det er nemt at få forbindelse til computeren via Bluetooth, og musen lades elegant op med sin egen lille trådløse oplader, som du blot parkerer Zagg Pro Mouse på, når du ikke bruger den.


+ Tåler at blive tabt på gulvet

+ Kan bruges med højre og venstre hånd

– Helt umulige knapper på siden

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Zagg Pro Mouse er meget robust, men dens sideknapper er ikke så nemme at betjene.

Specifikationer

Mærke
Zagg
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilslutning
Bluetooth
Antal taster/knapper
7
Vægt
226 g
Sensor
1600 DPI