Lyset i loget bruges blandt andet til at vise, når du ændrer musens præcision.

Turtle Beach Pure SEL

Pure SEL er en fin mus til almindeligt arbejde i Windows, men der er småting, som ikke virker så gennemtænkte.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Turtle Beach
7.7

Turtle Beach Pure SEL er en helt klassisk mus, som egner sig godt til almindeligt kontorarbejde ved computeren.

Musens USB-kabel skal bare sluttes til pc’en, og derefter er Pure SEL faktisk klar til brug med det samme. Kablet er dækket af gummi, der har en tendens til at hænge lidt sammen, så det er en god idé at folde det omhyggeligt for at undgå sammenfiltring, hvis du skal have musen med i en taske.

Pure SEL er temmelig glat. Der er brugt den samme type letvægtsplastik over det hele, og det ville have været rart med lidt gummibelægning på siderne, som kunne give et fastere greb. Formen passer ellers fint i en mellemstor mandehånd, og den lette mus er stor nok til, at du kan hvile hånden oven på den, så du ikke bliver træt i håndleddet.

Der er de knapper, som de fleste computerbrugere har brug for, og alle på nær én sidder fint placeret i forhold til fingrene. Det er kun knappen til indstilling af præcision, der er uden for rækkevidde helt fremme på den ene side af musen. Det er nok mest spillere, der har brug for at trykke på knappen i en fart, men også for os andre ville det have været mere praktisk med en placering øverst på musen, hvor den var nemmere at nå.

Du kan ændre musens indstillinger af fx LED-lyset, men det er ikke så ligetil, for du skal trykke forskellige knapper på musen ned samtidig.  Den lidt skrabede manual er kun oversat til en håndfuld store sprog, så hvis du vil finde ud de lidt kryptiske kombinationer, må du læse den engelske udgave, der står skrevet med meget små typer.


+ God form og størrelse

+ Lav vægt

– Fremstillet i glat plastik

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Pure SEL er en fin mus til almindeligt arbejde i Windows, men der er småting, som ikke virker så gennemtænkte.

Specifikationer

Mærke
Turtle Beach
Kabel/trådløs
Kabel
Tilslutning
USB
Antal taster/knapper
6
Kabellængde
1,8 m
Mål
12 x 6,9 x 3,8 cm
Vægt
49 g
Sensor
8000 DPI