I bedste spillestil har Disan GTX 161 indbygget regnbbuelys

Trust GXT 161 Disan Wireless Gaming Mouse

Trådløs mus med hastighedsomskifter og programmerbare taster.

af Henrik Ræder Clausen #Mus #Trust
7.4

Vores første tanke, da vi pakkede denne mus ud, var: ”Hvad skal en trådløs mus med et kabel?”. Men det medfølgende USB-kabel fungerer som ladekabel, ikke som dataforbindelse, og så er det jo fornuftigt nok. Kablet er specialbygget til musen, andre kabler kan kun bruges med besvær.

Med musen følger en lille USB-adapter, der skal bruges til den trådløse forbindelse. Når man slutter den til, går der et øjeblik, og så er musen klar. Det er ikke strengt nødvendigt at installere det tilhørende program for at bruge musen.

I daglig brug er musen enkel og effektiv. Præcisionen på op til 3000 DPI skiftes med en knap er rigelig. Knapperne er godt placeret (for højrehåndede) og fungerer upåklageligt, og rullehjulet løber let. De to hovedknapper giver ret hørbare klik, mens sideknapperne er stille og lette at aktivere.

Opsætningsprogrammet til musen er en fornøjelse at bruge. Det giver godt overblik over alle indstillinger — ikke mindst hastigheden, og alle knapper kan omprogrammeres efter behov. Det er også muligt at skrive makroer. Det er en smart genvej, så hyppigt brugte tastekombinationer kan tildeles en museknap.

Musens genopladelige batteri er indbygget, og kan ikke udskiftes. Og det er et problem: I vores test oplevede vi, at batteriet gav op på uventede tidspunkter, så det var nødvendigt at finde ladekablet frem i en fart. De angivne 30 timer på en opladning er i sig selv ikke imponerende, men at batteriet ikke er pålideligt indenfor den tid, er ikke godt nok.


+ Høj præcision
+ Godt styreprogram
– Ustabilt batteri

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Selve musen fungerer fint, til både spil og seriøst arbejde. Men det indbyggede batteri er ikke stabilt nok.

Specifikationer

Mærke
Trust
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilslutning
Egen adapter
Antal taster/knapper
6
Kabellængde
1,8 m
Mål
12,4 x 8,1 x 4,1 cm
Vægt
101 g
Sensor
Optisk
Andet
Variabel præcision