Steelseries Rival 700

En mus til enhver situation

af MAR #Mus #SteelSeries
10.0

SteelSeries’ Rival-serie har været blandt de bedste computermus, vi har prøvet, så forventningerne var høje, da vi tog den nye topmodel, Rival 700, i brug første gang. Heldigvis blev vi ikke skuffede: Ergonomien er i top, og musen føles utroligt solid.

Noget af det første, der falder i øjnene, er den lille OLED-skærm, der sidder på siden af musen. Umiddelbart virker det som en gimmick, men efter kort tids brug viser det sig at være en ret smart tilføjelse. Du kan nemlig, ved hjælp af et gratis program på din computer, oprette flere profiler, der kan tilpasses specielt til det, du skal bruge musen til – og her kan du bruge skærmen til at se, hvilken profil der er aktiv lige nu. I profilerne kan du både justere knappernes funktioner, farven på det indbyggede lys, sensorens følsomhed og meget mere.

Ønsker du at indstille musens følsomhed uden at åbne programmet, kan du nemt gøre det ved hjælp af de to knapper, der sidder lige over scrollehjulet. Skulle du blive træt af musens sensor, eller hvis den går i stykker på et tidspunkt, så har SteelSeries også gjort det nemt for dig: Sensoren sidder i et lille modul, der nemt tages ud ved at fjerne fire skruer. I det hele taget kan Rival 700 skræddersys helt efter dine personlige behov. Du kan fx også udskifte musens skal, og så følger der to kabler med, som du kan skifte mellem.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En fantastisk mus, der virker perfekt fra starten, men excellerer, når du finjusterer den.

Specifikationer

Mærke
SteelSeries
Kabel/trådløs
Kabel
Tilslutning
USB
Antal taster/knapper
7
Mål
12,5 x 6,8 x 4,2 cm
Vægt
135 gr
Sensor
Optisk
Andet
Præcision: 100 til 16.000 cpi, Acceleration: 50 G