SteelSeries Rival 650 Wireless

Fremragende mus fra SteelSeries.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #SteelSeries
9.3

Rival 650 Wireless er en mus, der har det hele: Den ligger godt i hånden, knapperne sidder, hvor de skal, og du kan indstille både udseende og vægt efter behag.

Musen er trådløs, men du kan også bruge den sammen med det medfølgende USB-kabel, der samtidig oplader musens batteri. Du skal bare sætte USB-kablet ind i dens “snude”. Et kvarters opladning giver cirka 10 timers brugstid, og når batteriet er fuldt opladet kan du bruge musen trådløst i 24 timer. Det er en forholdsvis stor adapter, som skal sættes i pc’ens USB-port, før du kan bruge musen trådløst. Adapteren rager langt ud, og det er ikke én, som bør blive siddende under transport af en bærbar pc.

Begge musens sider kan afmonteres, så du kan nogle af de små medfølgende vægte ind, hvis du synes, at balancen i musen er forkert, eller at den måske bare er for let.

Musens knapper er behagelige og virker solide. Lige ved tommelfingeren sidder to knapper, som du fx kan bruge til at hoppe frem og tilbage mellem hjemmesider, når du er på nettet.

Hvis man er til den slags, så kan musens lys indstilles, lige som man vil have det. Det gode indstillingsprogram fra SteelSeries viser de forskellige zoner af lys på musen, og så kan du bare vælge en af de forprogrammerede lysindstillinger eller lave dit helt eget lysshow.


+ Ligger godt i hånden

+ Både trådløs og kablet

+ Kan indstilles med lodder

– Det er en dyr mus


Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Rival 650 Wireless er en meget vellykket mus, der både kan bruges trådløs og med kabel.

Specifikationer

Mærke
SteelSeries
Kabel/trådløs
Kabel eller trådløs
Tilslutning
USB-kabel eller trådløst via USB-adapter
Antal taster/knapper
7
Kabellængde
2 meter
Mål
131 x 62 x 27 mm
Vægt
121-153 gram
Sensor
12.000