Steelseries Rival 310

En glimrende mus med præcision i højsædet

af Peter Skjovbjerg Jensen #Mus #SteelSeries
9.0

Steelseries har leveret sit seneste bud på en god computermus. I Rival 310 har firmaet fokuseret på de kræsne computerspillere. Det er ifølge SteelSeries nemlig den første mus, der kan præstere 1-til-1 bevægelser fra mus til skærm ved præcisionen på musen indstillet til 3.500 DPI.

Sensoren i musen er da også klart det største salgspunkt. Ingen normal overflade eller bevægelse virker til at kunne få den til at halte det mindste.

Musen ligger desuden virkeligt godt i hånden, også selvom den er lidt til den mindre side.

Det skal dog nævnes, at det er en utroligt simpel mus. Til mere avancerede opgaver kan de 5 normale knapper hurtigt blive for lidt, hvis du er vant til mere. Til computerspil kan man ofte ønske sig, at have muligheden for at binde flere knapper til musen, men her halter Rival 310 efter.

Lige under musehjulet finder du knappen til at ændre DPI på musen, altså hvor hurtigt den bevæger sig. Du kan bruge Steelseries eget program til at vælge præcis, hvilke to DPI indstillinger, knappen skal skifte imellem. Her kan du desuden også indstille lys og knapper, så det er, som du ønsker det.

Steelseries Rival 310 kan købes her.

 

+ Ekstremt god sensor

+ Komfortabel

+ Nemt at indstille lys og knapper

– Få knapper

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Generelt set er det en fantastisk mus. Den er dog primært henvendt til dig, der kan føle forskellen i den fantastiske sensor. Det er dog mærkeligt, at en mus, der så tydeligt henvender sig til computerspillere, ikke har et par knapper ekstra, som nogle af os snart er blevet vant til.

Specifikationer

Mærke
SteelSeries
Kabel/trådløs
Kabel
Tilslutning
USB
Antal taster/knapper
5
Kabellængde
2 meter
Vægt
88 gram
Sensor
Optisk, 12000 CPI