Sandberg Xterminator Mouse

Sandberg Xterminator er en god basismus til prisen, der klarer de fleste opgaver.

af Niklas Ernst #Mus #Sandberg
8.0

Mange produkter er forsøg på at genopfinde den dybe tallerken — med et utal af funktioner og avancerede muligheder.
Sådan et produkt er Sandberg Exterminator Mouse ikke. Det er derimod en gedigen, velkonstrueret og god mus uden nogen dikkedarer.

Overdelen af musen er beklædt af en hård, lidt gummiagtig overflade, der giver et godt greb om musen. Højre- og venstre-musetast har et godt klik, mens hjulet godt kunne have haft lidt mere modstand. Det er dog godkendt. Det samme er de tre knapper på venstre side. De har en god størrelse, men kunne godt bruge mere en my mere tekstur. Du skal desuden være opmærksom på, at musen er lavet til højrehåndede brugere.

I bunden af musen sidder en kontakt, der slukker for alt lys. Det er smart for dem, der ikke vil ind og slå det fra i softwaren og er noget, andre producenter kunne tage ved lære af.

Musen er præcis, og i testperioden har der ikke været et eneste udfald. Alt i alt leverer Sandberg Xterminator ganske solidt på alle parametre uden at være prangende. Til prisen får man en udmærket mus, der uden slinger i valsen klarer det meste.

 

Find den billige pris her

www.pricerunner.dk

 

+ Præcis
+ Behagelig overflade

– Knapper på siden mangler lidt tekstur

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Vil du ikke bruge adskillige hundrede kroner på en mus, og behøver du ikke have det absolut bedste og nyeste udstyr, er Sandberg Xterminator et rigtig godt bud.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Kabel/trådløs
Kabel
Tilslutning
USB
Antal taster/knapper
7
Kabellængde
1,8 meter
Vægt
140 gram
Sensor
Op til 10000 DPI