Lyset i musen kan ændres ved at trykke på en knap i bunden.

Sandberg Wireless Sniper Mouse 2

Sandbergs mus er en god mus til en fremragende pris. Musen kan både bruges trådløst og med kabel.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Sandberg
8.1

Selv om den er i en prisklasse, der hører hjemme i tilbudskurven nede i elektronikbutikken, er Sandberg Wireless Sniper Mouse 2 faktisk en glimrende mus.

Den passer godt ind i en mellemstor håndflade. Vi ville gerne have haft nogle riller eller lidt gummibelægning på siden af musen, så den var knapt så glat, men den er alligevel ret behagelig at arbejde med på grund af den gode pasform.

Musen kan tilsluttes med et kabel, der skal sættes ind i en USB-C-port i snuden af musen. Mens kablet sidder der, kan du bruge musen som en almindelig kabelmus, men kabelforbindelsen lader samtidig det indre batteri op, så du kan også bruge musen trådløst. I trådløs tilstand skabes forbindelsen via en USB-adapter, der skal i pc’en. Adapteren er så lille, at du sagtens kan lade den sidde i din bærbare pc, mens du transporterer computeren.

Det er tydeligt, hvor der er sparet i forhold til computermus, der koster det dobbelte: Der er fx kun lige de mest basale knapper, kablet er ikke stofbelagt, og så er der ikke mulighed for at tilkoble musen via Bluetooth. Det sidste er nok det største minus, fordi Bluetooth-forbindelsen ville gøre musen uafhængig af både adapter og kabel, når du skulle have den med dig.

Det bliver dog alligevel svært at finde en bedre mus i denne prisklasse. Hvis du bare vil have en god computermus uden at skulle smadre sparegrisen, er Wireless Sniper Mouse 2 ikke noget dumt bud.


+ God pasform

+ Både kabel og trådløs

– Er temmelig glat

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Sandbergs mus er en god mus til en fremragende pris. Musen kan både bruges trådløst og med kabel.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Kabel/trådløs
Begge
Tilslutning
USB-adapter eller kabel
Antal taster/knapper
6
Kabellængde
1,5 meter
Mål
12,4 x 6,8 x 4,3 cm
Vægt
142 gram
Sensor
2400 DPI