Det tager kun et par sekunder at udskifte plastikpladen på musens bagkrop.

Sandberg FlexCover 6D

Prisen er lige så lav som vægten, men musens knapper er ikke de bedste, vi har prøvet.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Sandberg
7.7

FlexCover 6D er en letvægtsmus til en vanvittig god pris.

Musen lyser op og virker i samme øjeblik, du har sluttet den til USB-porten, og du kan kigge direkte ind på den indre elektronik gennem en masse sekskantede huller på dens bagkrop. Hvis du har ekstremt svedige hænder eller måske en tendens til at spilde kaffe ud over skrivebordet, kan du beskytte elektronikken ved at udskifte den gennemhullede del af musen med en tilsvarende reservedel uden huller. Den ekstra del ligger i æsken, og det tager kun et par sekunder at foretage udskiftningen takket være et par strategisk placerede magneter, der holder bagenden på plads.

Musen har en fin symmetrisk form med et par ekstra knapper på venstre side. Alle knapper er fint placeret, men de to på siden giver ikke så tydelig feedback, når du trykker dem ind, så det kan være svært at mærke, om dit klik er registreret af musen. De to primære knapper virker derimod helt, som de skal.

FlexCover 6D minder lidt om Sandbergs Lightflow 6D, som vi testede for et par måneder siden. Men hvor Lightflow 6D har et musehjul med et lidt vakkelvornt ophæng, er FlexCover 6D helt ovre i den anden grøft med et hjul, som virkelig kræver en ekstra indsats for at trykke det ned, hvis du vil bruge det som en knap. En mellemting ville have klædt begge mus.

Hjulet i FlexCover 6D virker dog helt fint, hvis du bare skal rulle med det, og lige foran hjulet sidder en knap til hurtigt at indstille musens præcision.


+ Fin pris

+ Fjerlet

– Knapper kunne være bedre

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Prisen er lige så lav som vægten, men musens knapper er ikke de bedste, vi har prøvet.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Kabel/trådløs
Kabel
Tilslutning
USB
Antal taster/knapper
6
Kabellængde
1,5 m
Mål
11,6 x 6,4 x 3,8 cm
Vægt
120 g
Sensor
12.800 DPI