Den lange knap ved tommefingerens placering kan holdes nede for at give de andre knapper to funktioner.

Roccat Kone Air

Roccat Kone Air er en virkelig god, men også ret basal trådløs mus.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Roccat
8.6

Roccats nyeste computermus ligger perfekt i hånden – hvis du da bruger højre hånd til at betjene din mus. Den ergonomiske udformning skyldes nok især, at Roccat Kone Air bygger videre på et gennemprøvet design fra en hel stribe tidligere mus i Kone-serien.

Siderne er belagt med et blødt materiale, der giver et godt greb om musen, og der er en lille hvilehylde til din tommelfinger. Du har færre knapper til rådighed end på de dyrere Kone-mus, men i det mindste sidder knapperne rigtig godt placeret, så de er nemme at nå.

Der er sparet lidt hist og pist for at gøre denne trådløse mus til en af de billigste i Kone-serien. Den drives fx af almindelige AA-batterier. Du bestemmer selv, om du vil bruge et enkelt og få en let mus med kort batteritid, eller om du hellere vil sætte to batterier i og få en tungere mus med op til 800 timers batteritid.

I bunden kan du flytte en lille skydeknap mellem tre indstillinger: Bluetooth, USB-adapter eller slukket. Det er nemmest at få Kone Air til at virke med USB-adapteren, der bare skal pilles ud af et kammer ved siden batteriet og sættes i en ledig USB-port på pc’en.

Under musen sidder en udmærket sensor, der virkede fint på flere forskellige underlag under vores test. Hvis du har brug for større præcision og en langsommere musemarkør, kan du nemt ændre musens indstillinger med et tryk på knappen lige foran musehjulet.


+ God ergonomi

+ Lang batteritid

– Ikke genopladelig

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Roccat Kone Air er en virkelig god, men også ret basal trådløs mus.

Specifikationer

Mærke
Roccat
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilslutning
Bluetooth/USB-adapter
Antal taster/knapper
7
Mål
13,2 x 8,2 x 4,3 cm
Vægt
119 gram + batterier
Sensor
19.000 DPI