Roccat Burst Pro er usædvanlig godt belyst indefra.

Roccat Burst Pro

Roccat Burst Pro er en utrolig let mus, som du kan bruge i timevis uden at blive træt.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Roccat
8.4

Roccat Burst Pro er den letteste mus, vi nogensinde har haft fat i. Musens overflade er perforeret af sekskantede huller for at bringe vægten så langt ned som muligt, og en hurtig vejning viser da også en kampvægt på sølle 68 gram. Hullerne i Burst Pro tjener to formål, for de giver også plads til en flot LED-belysning fra musens indre.

Der er sparet på antallet af knapper (sandsynligvis også for at holde vægten nede), men der er trods alt det udvalg, som man normalt har brug for i Windows: De store knapper på toppen og et par stykker ved tommelfingeren på siden af musen. Knapperne virker ikke ved hjælp af en mekanisk kontakt, men bruger i stedet en lysstråle, som afbrydes, når knappen trykkes ned. Det burde give en meget længere levetid på knapperne, men vi nåede ikke at afprøve de mange millioner klik, der skulle til for at afprøve den teori.

Den glatte underside er med til at få den lette mus til at suse henover musemåtten, og vi oplevede ikke at blive trætte i håndleddet, som det ellers godt kan forekomme efter otte timers kontorarbejde med en mus, der vejer langt mere.

Burst Pro passer bedst i en hånd, der er lidt mindre end en gennemsnitlig mandehånd. Hvis din hånd er større, er det svært at lade den hvile oven på musen. Musen ligger fint i hånden, men vi kunne godt have tænkt os et lidt bedre greb om siderne på musen, for den virker lidt glat.

Den grundlæggende form på Burst Pro er symmetrisk, så hvis du kan undvære tommelfingerknapperne på venstre side af musen, kan du også bruge den med venstre hånd.


+ Meget let

+ Optiske kontakter

– Lidt glat at holde om

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Roccat Burst Pro er en utrolig let mus, som du kan bruge i timevis uden at blive træt.

Specifikationer

Mærke
Roccat
Kabel/trådløs
Kabel
Tilslutning
USB
Antal taster/knapper
6
Kabellængde
1,8 meter
Mål
12 x 5,8 x 3,87 cm
Vægt
68 gram
Sensor
16000 dpi