Musen er flot belyst indefra i tre lyszoner.

Roccat Burst Pro Air

Roccat Burst Pro Air er en let mus med hele tre tilslutningsmuligheder til pc'en.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Roccat
8.1

Der er overraskende mange funktioner læsset ind i letvægtsmusen Roccat Burst Pro Air.

Musen kan både bruges med og uden kabel, og hvis du vælger at bruge den trådløst, kan du vælge mellem Bluetooth og musens egen adapter til USB-porten på pc’en.

Uanset hvordan du bruger Burst Pro Air, så er det en udmærket mus i mellemstørrelse, som med lidt god vilje kan bruges med både højre og venstre hånd. Musens form er symmetrisk, men der sidder kun tommelfingerknapper på venstre side.

Burst Pro Airs venstre knap er markant nemmere at trykke ned end den højre, og den højre giver også et særdeles højlydt KLIK, når du trykker på den. Det virker, som om kvalitetskontrollen er svipset lidt – i hvert fald i vores testeksemplar.

Midt på toppen sidder en rektangulær knap, som ændrer musens præcision mellem fem forudindstillede niveauer. Lige som musens andre knapper er den nem at nå, og den er praktisk at have ved pegefingeren, hvis du skal udføre noget pillearbejde i fx et billedbehandlingsprogram.

Du lader musen op ved at slutte et USB-kabel til snuden af den. Her er det smart, at du kan bruge musen, mens den lades op, så du slipper for at skulle holde en uventet pause, når musen løber tør for strøm.


+ Meget let

+ Kan bruges med eller uden kabel

– Forskel på de primære knapper

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Roccat Burst Pro Air er en let mus med hele tre tilslutningsmuligheder til pc'en.

Specifikationer

Mærke
Roccat
Kabel/trådløs
Begge
Tilslutning
Kabel, Bluetooth, USB-adapter
Antal taster/knapper
6
Kabellængde
1,8 meter
Mål
12 x 5,8 x 3,87
Vægt
82 gram
Sensor
16.000 DPI