Den grundlæggende form er symmetrisk, men der sidder kun tommelfingerknapper på venstre side af musen

Razer Viper V3 Pro

Viper V3 Pro er en fantastisk mus, men du skal bruge den til spil for at kunne retfærdiggøre prisen.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Razer
9.2

Der er brugt dyre komponenter til at bygge supermusen Viper V3 Pro. Den er udstyret med en ekstremt følsom optisk sensor, og du kan finindstille musen på flere måder, så du fx har helt styr på, hvornår den stopper med at aflæse underlaget og begynder at læse det igen, når du hurtigt løfter den for at flytte den længere ind på musemåtten.

Det kan godt være, at den ultrafølsomme sensor først og fremmest er en fordel i spil, men den har den sidegevinst, at musen aflæser sine bevægelser på stort set hvad som helst. Vi brugte den både på en musemåtte, et lakeret skrivebord og en glasplade, og der var ingen mærkbar forskel i evnen til at opfange selv hurtige ryk hen over underlaget.

Razer har virkelig forfinet formen på sine mus gennem mange års små tilpasninger. Viper V3 Pro er ikke så lang, men den ligger godt i en mellemstor hånd, og der er velformede fordybninger til fingrene på de to store knapper. Vi var også glade for kanten ved siden af højre knap, hvor ringfingeren kan ligge i stedet for at krybe ned på siden af musen.

Musen er skabt til spil, hvor det gælder om at være hurtig på aftrækkeren, og det er den fremragende til. De to store knapper aktiveres meget nemt – måske endda en smule for nemt, for vi kom faktisk flere gange til at klikke på den venstre knap, når vi egentlig bare ville lade hånden hvile oven på musen.

Det indre batteri holdt musen kørende ved dagligt arbejde i næsten en hel arbejdsuge under vores test. Det kraftige, medfølgende USB-kabel skal bare sættes i snuden af musen, og så kan du arbejde videre, mens batteriet lades op.

Viper V3 Pro er meget dyrt isenkram, og hvis du ikke ligefrem har brug for den ypperste teknologi, men bare godt kan lide musens form, har Razer heldigvis også mus, der ligner Viper V3 Pro til forveksling, men koster under det halve.


+ Ypperlig mus til især skydespil

+ Glimrende ergonomi

– Overfølsomme knapper til kontorbrug

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Viper V3 Pro er en fantastisk mus, men du skal bruge den til spil for at kunne retfærdiggøre prisen.

Specifikationer

Mærke
Razer
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilslutning
USB-adapter
Antal taster/knapper
5
Kabellængde
1,8 m
Mål
12,7 x 6,3 x 4 cm
Vægt
54 gram
Sensor
35.000 DPI
Andet
Polling rate: 8000 Hz