Siderne af musen har gummibelægning for at give et bedre greb.

Razer Viper Ultimate

Viper Ultimate er en fremragende trådløs mus, som du kan bruge i timevis uden at blive træt i hånden.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Razer
9.7

Razer Viper Ultimate er en trådløs mus i topklasse. Den har egentlig ikke en masse avancerede funktioner, men det den gør, gør den fremragende.

Vi har testet mange lette mus, men det er usædvanligt for en trådløs mus, at den kun vejer 74 gram, når der nu også skal være plads til batteriet.

Musen passer godt til en gennemsnitlig mandehånd, og knapperne i siderne sidder, så de er nemme at nå med tommelfingeren – alt efter hvilken hånd du bruger. Formen er symmetrisk, og knapperne er også placeret på samme måde i begge sider, så der er godt nyt til venstrehåndede musebrugere her: De kan bruge musen på helt samme måde som højrehåndede.

Viper Ultimate har en lav profil, så hånden hviler mere på bordet end på musen. Det giver mindre belastning af håndleddet, og vi kunne arbejde med musen i timevis uden at blive trætte i leddene. Knapperne er også meget lette at trykke ned. Det kunne være et problem, hvis hånden lå tungt på musen, men takket være den lave profil er det lige tilpas.

Den trådløse mus kobles sammen med pc’en ved hjælp af en lille USB-adapter, der kan gemmes ad vejen i et hulrum under musen, hvis du skal have den med dig.

Opladningen sker ved at placere Viper Ultimate i en ladestation. Det er meget nemt at sætte musen i laderen, så vi vænnede os til at gøre det efter hver arbejdsdag. Skulle du glemme det, er det ikke det store problem, for musen virker i op til 70 timer mellem opladningerne.


+ Meget let

+ Lav profil

+ Kan bruges med begge hænder

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Viper Ultimate er en fremragende trådløs mus, som du kan bruge i timevis uden at blive træt i hånden.

Specifikationer

Mærke
Razer
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilslutning
USB-adapter
Antal taster/knapper
8
Mål
12,7 x 5,8 x 3,8 cm
Vægt
74 gram
Sensor
20.000 DPI