Razer Mamba Elite

Det er svært at forestille sig, at nogen vil blive skuffet over Razer Mamba Elite.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Razer
9.0

Razer Mamba Elite er en af den slags mus, som vil stille langt de fleste tilfredse.

Her er ingen lodder til at gøre musen tungere eller ekstra plastikstykker til at ændre formen på musen. I stedet får du en gennemarbejdet og behagelig computermus, der ligger perfekt i hånden, og som har rigeligt med knapper til alle almindelig opgaver ved pc’en.

Knapperne sidder, hvor de skal, og det er faktisk kun de to små knapper lige bag rullehjulet til indstilling af musens præcision, som du er nødt til at ændre håndens stilling for at kunne nå. Nederst i begge sider har Mamba Elite en stribe sort gummibelægning. Den øverste del er i mat plastik med en lidt ru overflade. Til sammen giver det et godt greb om musen.

Der er lys i rullehjulet og rundt langs kanten af musen, og du kan indstille det til mange forskellige formål i det omfattende indstillingsprogram, Razer Synapse. Her kan du fx indstille musen til at imitere farverne på skærmen. Du kan også indstille musens præcision i flere trin, som du så efterfølgende kan skifte imellem med de to knapper oven på musen. Det er meget praktisk i fx billedbehandling og spil.

Selv om musen føles solidt bygget, så er den faktisk meget let. Den bevæger sig nemt henover alle overflader og har fin præcision.


+ Passende form

+ God placering af de mange knapper

+ Høj præcision

+ Avancerede lysindstillinger


Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Razer Mamba Elite er en mus, der er god til det hele: Den er komfortabel, har mange funktioner og så kan du indstille dens lys, som du vil have det.

Specifikationer

Mærke
Razer
Kabel/trådløs
Kabel
Tilslutning
USB-kabel
Antal taster/knapper
9
Kabellængde
2,1 meter
Mål
125 x 70 X 43 mm
Vægt
96 gram
Sensor
Optisk