Der er lys på både over- og undersiden af Cobra Pro.

Razer Cobra Pro

Cobra Pro er en lækker trådløs mus, men vi ville gerne have haft trådløs opladning til den høje pris.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Razer
8.1

Den trådløse mus Razer Cobra Pro lever ikke helt op til sin høje pris. Den dyre mus er hverken så let som de luftigste konkurrenter, eller har lige så mange funktioner, som de mest avancerede computermus lige nu.

Formen på Cobra Pro er symmetrisk, så den passer lige godt i begge hænder. Der sidder dog to knapper på musens venstre side, som kan være svære at nå, hvis du bruger venstre hånd. På toppen foran musehjulet sidder en praktisk knap, der ændrer musens præsion med et tryk.

Cobra Pros overflade er mestendels mat, så den er ikke så modtagelig overfor fingeraftryk. Gummibelægning på musens sider sørger desuden for, at du hele tiden har et godt, fast greb.

Vi kunne sagtens undvære alt det kulørte lys på både over- og undersiden af musen, hvis vi til gengæld kunne få lidt længere batteritid og en lavere vægt i den trådløse mus. Man kan dog trods alt i teorien bruge musen i op til 170 timer på en Bluetooth-forbindelse til pc’en.

Du kan pille en lille rund, plade ud af bunden på Cobra Pro. Så får du adgang til trådløs opladning ved hjælp af en docking station, som desværre ikke følger med. Det ville ellers have været passende for en mus i denne prisklasse. I den “billige” version, vi har testet, oplades musen ved hjælp af et USB-C-kabel.


+ Gummisider giver et godt greb

+ Kan bruges med begge hænder

– Trådløs opladning koster ekstra

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Cobra Pro er en lækker trådløs mus, men vi ville gerne have haft trådløs opladning til den høje pris.

Specifikationer

Mærke
Razer
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilslutning
Bluetooth
Antal taster/knapper
5
Mål
11,9 x 6,3 x 3,8 cm
Vægt
77 g
Sensor
30.000 DPI