Razer Abyssus Essential

En god basal mus.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Razer
8.0

Ved første øjekast ser Razer Abyssus Essential ud som den slags mus, man får med i pakken, når man køber ny pc. Det kræver dog kun et par minutters brug, før det står klart, at Razer-musens kvalitet er noget bedre.

Abyss Essential er fremstillet i kraftig plastik, og selv om musen er udformet, så den kan bruges med begge hænder, så er den behagelig at arbejde med — også i længere tid ad gangen. Der er kun to store knapper og et rullehjul, som også kan bruges som knap, men for mange brugere er det sikkert rigeligt.

Musen har lys både på undersiden og i logoet på den bagerste del, og det hele kan styres fra Razers indstillingsprogram, Synapse, som også kan bruges til firmaets andre produkter som fx tastaturer. Du kan desuden bruge programmet til at synkronisere musik eller det, der sker på skærmen, med lyset fra tastaturet eller endda farverne i Philips Hue-pærer.

Hvis du vil udskifte en billig mus i dårlig kvalitet, eller bare have en god mus til en spiselig pris, så er Razer Abyss Essential et godt bud.

 


+ Kan bruges med begge hænder

+ Solid bygget

– Kun tre knapper


Find laveste pris:

www.elgiganten.dk

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Razer Abyssus Essential er en god basal mus, hvis du vil udskifte den, der fulgte med din pc.

Specifikationer

Mærke
Razer
Kabel/trådløs
Kabel
Tilslutning
USB
Antal taster/knapper
3
Kabellængde
2 meter
Mål
115 x 63 x 37 mm
Vægt
78 gram
Sensor
7200 cpi