Tyk elle tynd? Tung eller let? Du bestemmer.

Mountain Makalu Max

Du bestemmer formen og vægten på Makalu Max, og du vælger også selv om musen skal bruges med kabel eller trådløst.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Mountain
9.3

Du kan selv skræddersy musen Makalu Max, så den passer til dine hænder og præferencer. Musens sider holdes på plads af magneter og kan nemt pilles af og udskiftes med et bredere sæt, som følger med i kassen. Den bredere udgave har en afsats, hvor du kan hvile din tommelfinger, når du bruger musen, og det var det sæt, der fungerede bedst for os, når vi lavede almindeligt kontorarbejde i Windows.

Hvis du skal lave præcisionsarbejde som fx billedbehandling, eller hvis du vil spille, kan det smalle sæt dog være en bedre løsning. Det tager kun få sekunder at skifte siderne ud, så det er ikke noget problem at gøre det ofte.

Der følger også tre metalringe med musen. Ved at skubbe dem på plads i en udhulning under musen kan du finindstille dens vægt. Vi foretrak den så let så muligt, så vi lagde ringene tilbage i kassen, men det er i hvert fald rart at have muligheden for selv at bestemme.

Vi har før testet mus, hvor du kunne indstille form og vægt, men de har lignet eksperimenter, der var stukket af fra et laboratorium. Uanset hvordan du skruer Makalu Max sammen, så både ligner og føles den som en ganske almindelig computermus.

Der er også frit valg af tilslutninger: Du kan bruge kabel eller en lille USB-adapter – begge dele følger med, og der er forbindelse til musen med det samme. Hvis du vil ændre musens lys eller præcision, sker det i Mountains overskuelige indstillingsprogram til Windows.


+ Formen kan ændres

+ Du styrer selv vægten

+ Fint indstillingsprogram

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Du bestemmer formen og vægten på Makalu Max, og du vælger også selv om musen skal bruges med kabel eller trådløst.

Specifikationer

Mærke
Mountain
Kabel/trådløs
Begge dele
Tilslutning
USB-adapter eller kabel
Antal taster/knapper
6
Kabellængde
2 m
Mål
12,6 x 7,1 x 4,3 cm
Vægt
109 - 126 g
Sensor
19.000 DPI
Andet
Batteritid op til 80 timer