Musen fås i både sort og hvid.

Mountain Makalu 67

Mountain Makalu 67 er god letvægtsmus, der føles godt i hånden – også efter lang tids brug.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Mountain
8.7

Makalu 67 er en meget let og velbygget computermus. De mange huller i musens overflade er ikke kun med til at holde vægten nede; de får den også til at føles forholdsvis kølig efter lang tids brug. Musens plastik er mat og tiltrækker ikke fedtede fingeraftryk.

Det er en højrehåndsmus, der med sin lange krop ligger godt i mellemstore og store hænder. Kontakterne under de to primære knapper er godt afbalancerede, så de på den ene side er nemme at trykke ned, men på den anden side ikke er så følsomme, at du kommer til at aktivere dem ved at hvile fingrene lidt ind imellem. På siden af Makalu 67 sidder to knapper fint placeret lige ved tommelfingeren.

Musehjulet glider let, men du har alligevel en klar fornemmelse af de små bump, det giver, så du kan mærke, hvor langt du har rullet det.

Foran musehjulet sidder en knap, hvor du kan skifte mellem musens profiler, så den har den præcision, du har brug for til forskellige opgaver på pc’en. Profilerne kan indstilles i musens udmærkede program til Windows, og små LED-lys ved profilknappen viser, hvilken indstilling du har sat den på. Vi kunne dog ikke se LED-lyset, når vi havde hånden på musen, så de er ikke til så megen nytte i almindelig brug.

Nummeret 67 i navnet på musen er også dens vægt målt i gram. Den lave vægt er med til at få Makalu 67 til at suse let henover underlaget, og det 1,8 meter lange stofkabel filtrer ikke og kommer derfor ikke i vejen.


+ Meget let mus

+ Gode kontakter i knapperne

– Få knapper

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Mountain Makalu 67 er god letvægtsmus, der føles godt i hånden – også efter lang tids brug.

Specifikationer

Mærke
Mountain
Kabel/trådløs
Kabel
Tilslutning
USB
Antal taster/knapper
4
Kabellængde
1,8 meter
Mål
12,7 x 7,02 x 4,22 cm
Vægt
67 g
Sensor
19.000 DPI