Pladen på musens bagende kan rykkes, så musen bliver større eller mindre.

Mad Catz The Authentic R.A.T. Pro S3

En god mus til præcisionsarbejde, men man bliver træt i hånden ved længere tids brug.

af Morten Skeldal Østergaard #Mus #Mad Catz
8.4

R.A.T. Pro S3 ligner en mus, der er skabt af en gal videnskabsmand., men den er ikke helt så tosset, som den ser ud.

Du kan selv ændre på musens mærkværdige form ved at skubbe den bagerste del af musen frem eller tilbage. Det er svært for alvor at hvile hånden oven på musen, så i løbet af vores test foretrak vi at køre pladen helt frem og holde på musen i et kloagtigt greb. Det var ikke en behagelig stilling i flere timer ad gangen, men til kortvarigt præcisionsarbejde i fx billedbehandling og spil var det fint. Der er nogle gode knapper på R.A.T. Pro S3, og knapperne på siden er alle nemme at nå med tommelfingeren. I musens venstre side sidder en flad plade parallelt med underlaget. Her kan du hvile tommelfingeren, mens du bruger musen.

Hvis du er typen, der vil have lys i din mus, så kan du også få det. Lyset er ikke kun til pynt, for det viser også, hvilken præcision musen er indstillet til, så du eventuelt kan skrue op eller ned ved at trykke på knappen på midten af musen.

R.A.T. Pro S3 forbindes til pc’en med et to meter langt stofkabel, der ikke filtrer så nemt. Du kan bruge musen, så snart du har sluttet den til USB-porten, men hvis du vil indstille dens funktioner, må du hente styringsprogrammet på Mad Catz’ hjemmeside.


+Formen kan ændres

+ Gode knapper

– Ikke til lang tids arbejde

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En god mus til præcisionsarbejde, men man bliver træt i hånden ved længere tids brug.

Specifikationer

Mærke
Mad Catz
Kabel/trådløs
Kabel
Tilslutning
USB
Antal taster/knapper
7
Kabellængde
2 meter
Mål
11 x 8,5 x 3,5 cm
Vægt
80 gram
Sensor
7200 DPI